Hoito-osasto

Hoito-osasto on avoinna:

  • maanantai-perjantai klo 9-20
  • lauantaina klo 9-16
  • kylpyjä ja parafiinihoitoja saatavana arkisin klo 9-21, pyhäpäivisin klo 9-19

Kaikki hoitoajat sisältävät pukeutumiseen tarvittavan ajan.

Hoitojen peruutukset 1 vrk ennen hoitoajankohtaa veloituksetta.
Samana päivänä suoritetut peruutukset 50 % hoidon hinnasta.
Peruuttamattomat hoidot veloitetaan täydellä hinnalla.

Hoitovaraukset puh. 030 608 3180, e-mail: kylpyla@rauhalahti.fi

Huom! Rauhalahdessa voit hyödyntää hierontaan Hyvinvointipassia ja Smartumin hierontasaldoa

Katso tästä:
hieronnat, kampaamo-parturi, kauneushoidot ja day spa, luontais- ja wellnesshoidot.

Luontaishoidot

Luontais- ja wellnesshoidoista suurin osa sopii myös lapsille.
Luontais- ja wellnesshoitoihin voi ostaa myös DaySpa -aikaa: 90 min 99 e • 120 min 135 e • 150 min 165 e • 180 min 198 e Hoitokokonaisuus räätälöidään hoitajan kanssa paikan päällä.

Intialainen päähieronta
30 min
41 €
Intialaisessa päähieronnassa käsitellään lempeästi niska-hartiaseutu ja yläselkä sekä olkavarret, päänahka, kasvot ja korvat. Se laukaisee jännitystä, parantaa hiusten kuntoa ja lieventää stressiperäisiä vaivoja kuten päänsärkyjä ja silmien rasittumista.
Lymfaattinen kasvohieronta
40 min
49 €
Poistaa turvotusta ja nesteitä elvyttämällä lymfa- ja laskimoverenkiertoa.
Vyöhyketerapia
60 min
79 €
Kaikilla sisäelimillä on jalkapohjissa heijastealueet, joita hieromalla aktivoidaan vastaavien sisäelinten toimintaa. Hyviä hoitotuloksia esim. suolistovaivoissa, aineenvaihduntaongelmissa, niska-hartiakivuissa ja koliikissa.
Suklaahieronta
60 min
79 €
Suklaahieronnassa yhdistetään lumoavantuoksuisen suklaan ylellisyys ja hieronnan lempeys. Se on samalla myös ravitseva ja terveellinen hoito niin keholle ja mielelle kuin myös sielulle. Nautinnollinen lämpimällä suklaaöljyllä tehtävä hieronta rentouttaa, pehmentää ja rauhoittaa ihoa, vapauttaa arkipäivän jännityksistä, kohottaa mielialaa ja vahvistaa onnen tunnetta.
Suklaakuorinta ja –hieronta
90 min
115 €
Kuorinta poistaa kuivuneen ihosolukon, parantaa pintaverenkiertoa ja tuo happea ihosoluille. Suklaaöljy rentouttaa ja tuo mielihyvän tunteen. Pehmentää ja rauhoittaa ihoa sekä antaa kauniin sävyn.
Aromaterapeuttinen selänhieronta
30 min
41 €
Lievittää ja vapauttaa lihasten ja kudosten jännityskiputiloja. Vauhdittaa nestekiertoa ja aineenvaihduntaa.
Aromaterapia
75 min
89 €
Luonnosta saatavien eteeristen öljyjen avulla tehtävä sekä kehoa että mieltä lempeästi hoitava kokovartalohieronta. Hyviä hoitotuloksia esim. stressissä, aineenvaihdunnan ongelmissa, hormonitoiminnan tasapainottamisessa ja flunssassa.
Jaavalainen kylpyseremonia
105 min
135 €
Monipuolinen ja hemmotteleva hoitokokonaisuus, jossa ensin kylvetään yksilöllisesti valitussa eteerisessä kukkaisvedessä tuoremehua tai yrttiteetä nautiskellen. Kylvyn jälkeen iho pestään samettisen pehmeäksi ja raikkaaksi luonnonjogurtilla. Lopuksi lempeä ja hoitava aromaterapeuttinen kokovartalohieronta asiakkaan tilanteen mukaan valituilla tuoksuvilla hoitoöljyillä.
Lootushieronta
90 min
99 €
Lootus -vartalonhoitoöljyllä tehtävä harmonisoiva ja ylellisyyttä henkivä hieronta kiinteyttää ja virkistää vartalon ihoa. Lootuksen ainutlaatuinen makea tuoksu tuo arjen keskelle ripauksen herkkää arvokkuutta. Energiakivillä tehtävä loppurentoutus antaa kehon ja mielen tasapainon ja sopusoinnun.
Kuumakivihieronta
60 min
78 €
Kuumakivihieronta on vanha hoitomuoto ja sitä on käytetty osana itämaista lääketiedettä. Kuumakivihieronta laukaisee stressiä, energisoi ja rentouttaa.

Wellnesshoidot

Wellnesshoidot voidaan tehdä myös tuoksuttomina, joten ne sopivat myös allergikoille ja astmaatikoille. Luontais- ja wellneshoidoista suurin osa sopii myös lapsille.
Luontais- ja wellnesshoitoihin voi ostaa myös DaySpa aikaa: 90 min 99 e, 120 min 135 e, 150 min 165 e, 180 min 198 e. Hoitokokonaisuus räätälöidään hoitajan kanssa paikan päällä.

Selluliittihierontahoito
45 min
58 €
Neste- ja mikroverenkiertoa parantava kevyt lymfaus ja kuorinta edistää hoitoöljyn tehoa ja imeytymistä. Selluliitti ja pienet rasvakertymät vähenevät. Verenkierto elpyy, aineenvaihdunta aktivoituu ja iho uudistuu ja kiinteytyy.
Kookosöljyhieronta
60 min
79 €
Kookosöljy on ihanan tuoksuinen ja erinomainen ihon kosteuttaja. Sopii myös ikääntyvän ihon hoitoon.
Rentouttava hieronta
75 min
95 €
Kokovartalohieronta, jossa yhdistyvät aromaattiset tuoksut ja vuorikristalli-hierontakuulalla ja -puikoilla tehtävä meridiaanikäsittely. Elvyttää, puhdistaa ja lisää energiaa koko kehoon. Sopii myös toipilaille sekä stressistä johtuviin kireyksiin ja tukoksiin.