Hoito-osasto avoinna seuraavasti.

Ajalla 16.11.-21.12.2020

  • maanantaista lauantaihin klo 14-20

22.12.2020 alkaen

  • maanantai-perjantai klo 9-20
  • lauantaina klo 9-18

Kaikki hoitoajat sisältävät pukeutumiseen tarvittavan ajan.

Desinfioimme hoitotilat jokaisen asiakkaan jälkeen.
Työntekijöillämme on oikeus käyttää suojakäsineitä ja kasvosuojia.

Hoitojen peruutukset 1 vrk ennen hoitoajankohtaa veloituksetta. Samana päivänä suoritetut peruutukset 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamattomat hoidot veloitetaan täydellä hinnalla.

Hoitovaraukset puh. 030 608 3180, e-mail: kylpyla@rauhalahti.fi

Huom! Rauhalahdessa voit hyödyntää hierontaan Hyvinvointipassia ja Smartumin hierontasaldoa

Katso tästä:
hieronnat, kampaamo-parturi, kauneushoidot ja day spa, luontais- ja wellnesshoidot.

Luontaishoidot

Luontais- ja wellnesshoidoista suurin osa sopii myös lapsille.

Suklaahieronta
60 min
82 €
Suklaahieronnassa yhdistetään lumoavantuoksuisen suklaan ylellisyys ja hieronnan lempeys. Se on samalla myös ravitseva ja terveellinen hoito niin keholle ja mielelle kuin myös sielulle. Nautinnollinen lämpimällä suklaaöljyllä tehtävä hieronta rentouttaa, pehmentää ja rauhoittaa ihoa, vapauttaa arkipäivän jännityksistä, kohottaa mielialaa ja vahvistaa onnen tunnetta.
Suklaakuorinta ja –hieronta
90 min
119 €
Kuorinta poistaa kuivuneen ihosolukon, parantaa pintaverenkiertoa ja tuo happea ihosoluille. Suklaaöljy rentouttaa ja tuo mielihyvän tunteen. Pehmentää ja rauhoittaa ihoa sekä antaa kauniin sävyn.
Intialainen päähieronta
30 min
43 €
Intialaisessa päähieronnassa käsitellään lempeästi niska-hartiaseutu ja yläselkä sekä olkavarret, päänahka, kasvot ja korvat. Se laukaisee jännitystä, parantaa hiusten kuntoa ja lieventää stressiperäisiä vaivoja kuten päänsärkyjä ja silmien rasittumista.
Vyöhyketerapia
60 min
82 €
Kaikilla sisäelimillä on jalkapohjissa heijastealueet, joita hieromalla aktivoidaan vastaavien sisäelinten toimintaa. Hyviä hoitotuloksia esim. suolistovaivoissa, aineenvaihduntaongelmissa, niska-hartiakivuissa ja koliikissa.
Aromaterapeuttinen selänhieronta
30 min
43 €
Lievittää ja vapauttaa lihasten ja kudosten jännityskiputiloja. Vauhdittaa nestekiertoa ja aineenvaihduntaa.
Aromaterapia
75 min
93 €
Luonnosta saatavien eteeristen öljyjen avulla tehtävä sekä kehoa että mieltä lempeästi hoitava kokovartalohieronta. Hyviä hoitotuloksia esim. stressissä, aineenvaihdunnan ongelmissa, hormonitoiminnan tasapainottamisessa ja flunssassa.
Lootushieronta
90 min
103 €
Lootus -vartalonhoitoöljyllä tehtävä harmonisoiva ja ylellisyyttä henkivä hieronta kiinteyttää ja virkistää vartalon ihoa. Lootuksen ainutlaatuinen makea tuoksu tuo arjen keskelle ripauksen herkkää arvokkuutta. Energiakivillä tehtävä loppurentoutus antaa kehon ja mielen tasapainon ja sopusoinnun.
Kuumakivihieronta
60 min
79 €
Kuumakivihieronta on vanha hoitomuoto ja sitä on käytetty osana itämaista lääketiedettä. Kuumakivihieronta laukaisee stressiä, energisoi ja rentouttaa.
Ki-energiahieronta= Intialainen kokovartalohieronta
90 min
89 €
Koko kehon intialainen energiahieronta on taivaallinen kokemus; hienovaraiset aromaattiset tuoksut, rauhoittava musiikki, hellästi keinuttavat ja sivelevät hierontaliikkeet vaivuttavat asiakkaan syvään rentoutukseen. Hoidon jälkeen on energinen ja seestynyt olo - koko keho ja mieli on rentoutunut. Hoidossa hierotaan rytmisin sivelytekniikoin eteerisellä öljyllä jalat, selkä, kädet, rinnan ja vatsan alue sekä lopuksi ilman öljyä kasvot ja pää. Hoidon aikana tasapainotetaan chakroja ja marmapisteitä = nadeilla olevat energiapisteet vrt. akupisteet / kiinalainen lääketiede. Ki-energiahieronnasta apua mm. unettomuuteen, stressiin, kuona-aineiden poistumiseen, niska,- ja hartiajännityksiin, verenkierron paranemiseen.
Rentouttava lymfahieronta eteerisillä öljyillä
75 min
79 €
Lymfahieronta on turvotusta lievittävä, aineenvaihduntaa nopeuttava ja kehoa sekä mieltä rentouttava hoito, jossa hierontaliikkeet ovat hyvin kevyitä ja miellyttäviä, mutta tuloksellisia. Lymfahieronta lievittää kipuja ja vaikuttaa positiivisesti verenkiertoon, elimistön puolustusjärjestelmään, lihaksistoon sekä autonomiseen hermostoon. Hoito edistää vastustuskykyä parantamalla imunesteen kiertoa, rauhoittaa hermostoa ja psyykettä sekä rentouttaa lihaksistoa. Lymfahieronta yhdistettynä 100% eteerisiin öljyihin hellii koko kehoa ja mieltä. Käytössä Suomalaiset Frantsilan eteeriset öljyt.
Äänimaljahieronta
60 min
69 €
Äänimaljahieronta on syvärentoutusmenetelmä, joka hoivaa lempeästi kehoa ja mieltä. Syvärentoutuksessa hoitaja soittaa pehmeästi asiakkaan kehon päälle asetettuja Tiibetiläisiä käsin taottuja äänimaljoja. Maljojen synnyttämä matalataajuinen ääni sekä värähtely saavat kudokset resonoimaan ja tuottamaan kehossa syvän rentoutuneisuuden tilan. Jännitys laukeaa lihaksista, verenkierto paranee, kehon osat rentoutuvat ja lämpenevät, autonominen hermosto rauhoittuu ja aineenvaihdunta aktivoituu. Äänimaljahieronta saa kehon yli sata biljoonaa solua värähtelemään. Äänimaljahoito perustuu 5 000 vuotta vanhaan idän kulttuurien käyttämään Veda-menetelmään, jonka mukaan ihmisellä on alkukantainen tarve muodostaa ääniä ja käyttää niiden tuottamaa energiaa hyödyksi terveytensä ylläpidossa.
Energiahoito / Eft (Emotional Freedom Tecnique)
75 min
79 €
Kaikissa meissä virtaava energia aktivoituu ja auttaa kehoa ja mieltä niiden omissa paranemisprosesseissa. Hoidossa teemme alkuun lyhyen rentoutumisen, jonka aikana puhdistetaan chakrat ja energisoidaan kehoa. Tämän jälkeen teemme mielenmatkan, jossa voit kohdata omia pelkojasi, näistä voit päästä irti Eft menetelmällä. Matkan aikana voit kokea myös ihania ja voimaannuttavia asioita. EFT Tapping (Emotional Freedom Techniques) on tieteellisestikkin tutkittu menetelmä EFT on sekä itsehoitoon että terapeuttiseen käyttöön suunniteltu tunteiden vapauttamis- ja stressinpurkumenetelmä, jossa energia- ja meridiaanioppia yhdistetään kehotietoiseen. Akupunktiopistestimuloinnin on tutkitusti todettu vapauttavan juuri aivojen pelkokeskuksen ”hätätilareagointia” ja sitä kautta stressiä. EFT Tappingissa, kehossa olevien meridiaanien tiettyjä päätepisteitä stimuloimalla, voimme vapauttaa jumittavan tunteen, joka liittyy senhetkiseen olotilaamme. Tästä hoitomuodosta on ollut apua mm. sressiin, pelkoihin, traumoihin, allergioihin ja selittämättömiin kiputiloihin.

Wellnesshoidot

Wellnesshoidot voidaan tehdä myös tuoksuttomina, joten ne sopivat myös allergikoille ja astmaatikoille. Luontais- ja wellneshoidoista suurin osa sopii myös lapsille. 

Selluliittihierontahoito
45 min
61 €
Neste- ja mikroverenkiertoa parantava kevyt lymfaus ja kuorinta edistää hoitoöljyn tehoa ja imeytymistä. Selluliitti ja pienet rasvakertymät vähenevät. Verenkierto elpyy, aineenvaihdunta aktivoituu ja iho uudistuu ja kiinteytyy.
Kookosöljyhieronta
60 min
82 €
Kookosöljy on ihanan tuoksuinen ja erinomainen ihon kosteuttaja. Sopii myös ikääntyvän ihon hoitoon.
Rentouttava hieronta
75 min
98 €
Kokovartalohieronta, jossa yhdistyvät aromaattiset tuoksut ja vuorikristalli-hierontakuulalla ja -puikoilla tehtävä meridiaanikäsittely. Elvyttää, puhdistaa ja lisää energiaa koko kehoon. Sopii myös toipilaille sekä stressistä johtuviin kireyksiin ja tukoksiin.