NETTIVARAUKSET JA SOLARIS-BONUSOHJELMA

SOLARIS-BONUSOHJELMA


Rekisteröidy (luo oma Solaris-bonustili) ja kirjaudu Solaris-etutilille! Saat rahanarvoisia etuja Solaris Kylpylöissä!
Bonus-järjestelmää voi käyttää hyväksi vain nettivaraamon kautta varatessa. Tällöin myös varaus tulee maksaa varauksen yhteydessä.

Rekisteröitymällä Solaris Kylpylät -nettisivustolle (esim. www.rauhalahti.fi -sivustolla) voit liittyä Solaris bonus -ohjelmaan. Huomioithan, että Bonus-tilisi on aktivoitava antamasi sähköpostin kautta - muuten järjestelmä ei toimi. Bonus-järjestelmään voivat osallistua kahdeksantoista (18) vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on toimiva sähköpostiosoite. Yksi henkilö voi rekisteröityä vain kerran ja avata vain yhden tilin. Kun rekisteröidyt ja avaat Solaris BONUS -tilin saat rekisteröitymis- ja tilinavausetuna 20 euron kertaluontoisen bonuksen. Tämän bonuksen voit käyttää heti ensimmäisen varauksen yhteydessä tai voit jättää sen bonus-tilillesi myöhempää käyttöä varten. Ellei näissä Solaris bonus - ehdoissa muuta mainita, Bonus - eurot vanhenevat 12 kuukauden kuluttua niiden myöntämispäivästä. Vanhentuneita Bonus - euroja ei voi palauttaa missään olosuhteissa.

Kertaluontoisen bonuksen lisäksi saat aina seuraavista varauksista 10 % bonuksen myöhempää käyttöä varten. Bonus kertyy omalle tilillesi. Voit käyttää ansaitut bonukset seuraavaan lomavaraukseesi. Bonus - eurojen saaminen hyväksyttävästä varauksesta edellyttää, että olet kirjautunut sivustoon ennen varauksen tekemistä. Bonus-tilin avulla saat monia etuja, jotka helpottavat varaamista. Varausprosessi on nopeampaa, sillä jatkossa varaustietosi syötetään automaattisesti varaukseen. Bonus-tilin käyttöönotto nopeuttaa tilauksen käsittelyä ja sen kautta voit myös katsella vanhoja lomavarauksiasi sekä tarkistaa varaamasi loman tiedot sekä omat bonuksesi.

Kun sinulla on oma Bonus-tili ja teet varausta, järjestelmä tiedustelee sinulta, haluatko käyttää juuri nyt kertyneitä bonuksia hyväksesi. Mikäli hyväksyt tämän, varaus tulee maksaa heti.

Katso tästä liitteestä tarkemmat Bonus-järjestelmän ohjeet. Siirry tästä varaamoon ja rekisteröidy! 

NETTIVARAAMON OHJEET

Mikäli internet-varausjärjestelmä ei voi tarjota huonetta toivomallesi ajanjaksolle, tarkista viimeisun varaustilanne hotellista. Kaikkiin ONLINE -majoitusvaraukset sisältävät aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman (poikkeukset mainittu erikseen).
Internetin kautta voi varata huoneen / huoneiston / studion 180 vrk eteenpäin. Internet-varauksena voi varata korkeintaan 4 huonetta ja 8 hengelle. Varauslomakkeen vuodemäärä tarkoittaa suurinta vuodemäärää, joka kyseisessä huoneessa / huoneistossa on mahdollinen. Oikea hinta ei löydy vuodemäärän mukaan, vaan teidän tulee valita se hintakuvaus, joka sopii teidän henkilömääräänne. Perheille on omat omat perhepakettihinnat.

Tulo- ja lähtöaika:

Huone /huoneisto on käytettävissä tulopäivänä aikaisintaan klo 16, luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Mikäli saapuminen hotelliin on myöhemmin kuin klo 18.00, pyydämme ilmoittamaan siitä etukäteen, mielellään jo varausvaiheessa.

Maksutapa

Internet-varauksen voi maksaa joko hotellliin saapuessa tai etukäteen luottokortilla tai verkkopankin kautta. Mikäli olet rekisteröitynyt Solaris Bonus-asiakkaaksi ja tee varauksen Bonus-järjestelmän kautta, internet-varaus tulee maksaa etukäteen varausvaiheessa.
Etukäteen maksetussa Internet-varauksessa varaaja suostuu varauspyynnön lähettäessä siihen, että varauksen arvo veloitetaan täysimääräisenä hänen tililtään/luottokortiltaan.

Peruutukset / varausten muutokset:

Mikäli haluat peruuttaa tai muuttaa huonevarauksen, ota yhteys hotelliin. Huonevarauksen voi peruuttaa viimeistään tuloa edeltävänä päivänä klo 18 mennessä. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin, peruutetusta huonevarauksesta veloitamme huonehinnan. Mikäli olet maksanut huoneen ennakkoon, peruutuksen yhteydessä veloitamme toimistomaksun 10 €.

Useampien öiden tai lisäpalvelullisten varausten peruutus tulee tehdä edelliseen päivään klo 12 mennessä, tämän jälkeen peruutusmaksu on 50 % varauksen arvosta. Jos asiakas ei saavu hotelliin eikä ole peruuttanut huonetta, hotellilla on oikeus veloittaa vuorokauden hinta.

Lisätietoja antaa myyntipalvelu puh. 030 608 30, myynti@rauhalahti.fi