Frisbeegolf

Tervetuloa pelaamaan Frisbeegolfia Rauhalahteen! Alueellamme on yhteensä 10 väylää, joista viisi sijaitsee Kylpylähotelli Rauhalahdessa ja viisi Matkailukeskus Rauhalahdessa.

FRISBEEGOLFIN SÄÄNNÖT


Pelin tarkoituksena on saada Frisbee mahdollisimman pienellä heittomäärällä aloituspaikasta maalikoriin.
Avausheiton jälkeen kauimpana korista oleva pelaaja jatkaa ensimmäisenä. Seuraava heitto suoritetaan siitä paikasta, mihin edellinen heitto pysähtyi. Pelaaja heittää niin monta  kertaa, kunnes Frisbee on maalikorissa.
Frisbeen irrottua kädestä, heiton saa astua yli. 10 metriä tai lähempää suoritettu heitto on putti. Sitä ei saa astua yli.
Väylä on pelattu loppuun, kun Frisbee on maalikorissa.
Voittaja on pelaaja, joka suorittaa radan pienimmällä määrällä heittoja.
Frisbeegolf on Spirit-laji – tärkeintä on pitää hauskaa!
 
FRISBEEGOLFIN ETIKETTI: OLET AINA VASTUUSSA HEITTÄMÄSTÄSI KIEKOSTA!


Varmista, ettei edessä ole ihmistä kun heität. Älä siis heitä, mikäli väylällä tai sen läheisyydessä on ihmisiä. Anna edeltävälle ryhmälle pelirauha.
Ota huomioon muut alueella liikkujat. He eivät välttämättä tiedä olevansa väylällä. Tarvittaessa voit kohteliaasti pyytää heitä väistämään, mutta muista, että heillä on yhtäläinen oikeus liikkua alueella.
Myös pelikavereille ja läheisillä väylillä pelaaville on suotava pelirauha. Vältä turhaa melua ja liikehdintää toisen keskittyessä heittoonsa.
Jätä rata hyvään kuntoon myös seuraaville. Sen minkä kannat mukanasi luontoon, jaksat myös tuoda takaisin – ethän jätä roskia maastoon.
Radoilla on tarkoituksella esteitä. Jätä niin kasvit kuin ihmisen tekemät esteet rauhaan.
Mikäli takaa tulee huomattavasti nopeammin pelaava ryhmä, heidät on kohteliasta päästää ohitse. Jos taas itse olet ripeämmin pelaavassa ryhmässä, voit ystävällisesti kysyä jos voisitte mennä hitaamman ryhmän ohitse.
Palauta radoilta löytämäsi kiekot Matkailukeskus Rauhalahden tai Kylpylähotelli Rauhalahden vastaanottoon.


Lisätietoja frisbeegolfista:

VUORELAN VEIKOT
SUOMEN FRISBEEGOLFLIITTO