Lomaohjelma takaa monipuolisen loman

Lomalaisille tarjoamme joka viikko ohjattua lomaohjelmaa, osa veloituksetta ja osa pientä korvausta vastaan. Ohjelmia on niin sisällä kuin ulkonakin. Lisämaustetta lomaan antaa Rauhalahden koko alue monipuolisine palveluineen. Omatoimiseen lomailuun on paljon vaihtoehtoa myös Kuopion ydinkaupungissa kuin lähialueillakin. Lisätietoja www.kuopiotahko.fi

Lomaohjelmassamme on mm. aamuvesijumppaa, liikuntatuokoita, tehokkaita treenjä pelailua ja karaoke- ja tanssi-iltoja.  Päivittäisen lomaohjelman (ma-la) saa majoittumisen yhteydessä hotellin vastaanotosta. Katso tästä monipuolinen treeniohjelmamme. Kaikki liikuntatunnit sopivat myös ensikertalaisille, tervetuloa mukaan! Ilmottautuminen / maksaminen tunneille kylpylän vastaanotossa. Myös myös varata tunnin nettivaraamon lisäpalveluista varatessasi majoituksen nettivaraamon kautta.

Hotellin lomaohjelman lisäksi on mahdollisuus kiertää Katiskaniemen luontopolku (2,5 km), käydä keilaamassa, pelaamassa minigolfia ja tennistä (Tenniskeskuksessa myös muita mailapelejä) sekä ratsastamassa. Voit lainata meiltä kävelysauvoja sekä tavallisia polkupyöriä.

Kuopion kaupunginteatterissa ja Kuopion musiikkikeskuksessa on laadukkaat ohjelmistot. Meiltä voi varata myös teatteripaketteja Kuopion kaupunginteatteriin.

PYÖRÄILEMÄÄN VILKKU-KAUPUNKIFILLAREILLA

Vilkku-fillarit ovat pohjoismaiden ensimmäisiä, täysin sähköavusteisia asemattomia kaupunkipyöriä, joilla pääsee nyt ajamaan Kuopiossa.  Ne ovat yhteiskäyttöpyöriä, joita kuka vain voi käyttää maksamalla käyttömaksun. Kaupunkipyöräasemia 20 eri puolilla kaupunkia. Kylpylähotelli Rauhalahden etupihalla on yksi fillareiden palautuspiste. Pyöriä on saatavailla lokakuun loppuun asti.

Vilkku-fillari on uusi, kätevä ja kestävä vaihtoehto Kuopion keskustan alueella liikkumiseen. Ne tunnistaa liikenteessä niiden omaperäisestä ja yhtenäisestä värityksestä. Myös kaupunkipyöräasemat on helppo tunnistaa jo kaukaa niiden turkoosista värityksestä.

Kaupunkipyörät on tarkoitettu ensisijaisesti lyhyisiin siirtymiin eri kohteiden välillä siten, että käytön jälkeen pyörä on heti muiden käytettävissä. Tavoitteena on, että pyöriä olisi hyvin saatavilla ja mahdollisimman moni kaupunkialueella liikkuva voisi käyttää niitä päivittäin.

Vilkku-fillareiden käyttöön tarvitaan vapaasti ladattavissa oleva Freebike-mobiilisovellus, jonka avulla voi muun muassa paikantaa pyörän ja maksaa käytön. Sovelluksessa on mahdollista ladata koko kausimaksu 50 €, päiväkohtainen maksu 5 €, viikko 10 €.

https://kaupunkipyorat.kuopio.fi/hinnasto.html

Fillareiden palautuspaikoissa on pikaohje suomeksi ja englanniksi.

 

Katso lisää:

Katiskaniemen Luontopolku
Rauhalahden vapaa-ajanalue