Lomaohjelma takaa monipuolisen loman

Ennen hiihtolomakautta on omatoimista ohjelmaa: ulkoilua, hiihtoa, lumikenkäilyä, kuntoilua kuntosalissa, kylpyläiloja, karaokeiltoja ja ohjattuja treenitunteja. Aamuvesijumpat alkavat 22.2.2021.

Hiiihtolomakaudella (viikot 8-10) tarjoamme ohjattua lomaohjelmaa, osa veloituksetta ja osa pientä korvausta vastaan. Ohjelmia on niin sisällä kuin ulkonakin. Lisämaustetta lomaan antaa Rauhalahden koko alue monipuolisine palveluineen.

Kuntosali on majoittujille vapaasti käytettävissä klo 7.30-20.30. Siellä on hyvät TechnoGym -laitteet, jotka sopivat kaikenikäisille, myös vanhemmalle väelle. Hotellin liikuntasalia on mahdollista vuokrata esim. sulkapallon, pickleballin ja sählyn pelaamiseen, katso lisää tästä. Arki-iltaisin voi osallistua treeneihin - tervetuloa kuntoilemaan myös ensikertalaiset! Katso treenikalenteri tästä. Myös myös varata tunnin nettivaraamon lisäpalveluista varatessasi majoituksen nettivaraamon kautta. HUOM! Aamuvesijumpat alkavat 8.2.2021 (ma-pe klo 8.30-9.00) - veloituksetta majoittuville.

Ulkoilu on Rauhalahdessa helppoa. Hotellin takaa lähtee luontopolku (2,5 km) joka kiertää Katiskaniemeä, luonnonsuojelualueen reunoja. Myös hotellin naapurissa olevan Matkailukeskus Rauhalahden puolella on mukavia reittejä lenkkeilyyn. Talviaikaan voit lainata meiltä kävelysauvoja, hiihtovälineitä ja lumikenkiä, katso tästä hinnasto. Hiihtolatuja ylläpitää Kuopion kaupunki ja Rauhalahdesta pääsee laduille ihan hotellin nurkalta. Voit seurata ajantaista latujen kunnossapitoa tästä linkistä.

UUTTA: hotellin naapurissa Matkailukeskus Rauhalahden Nuottakodalla (uimarannalla) on katettu latukahvila avoinna 6.-7.2., 13.-14.2., 21.2.-14.3. ja 20.-21.3. Tarjolla on nokipannukahvia ja muita lämpimiä juomia, makkaraa ja kotileivonnaisia. Sää- ja koronavaraus.

Ulkoilun lomassa on mukava pysähtyä nuotiotulille ja nyt siihen on hyvä mahdollisuus Rauhalahdessa. 600 m hotellista sijaitsee Jätkänkämpän laavu ja sitä voi vuokrata omaan käyttöön. Hinta on 40 €, joka sisältää laavun käytön enintään 3 tunniksi, puut ja tulitikut. Puulaatikon avain hotellin respasta kuittausta (henkilötodistus esitettävä) vastaan. Lisähinnasta voi ostaa hotellin ravintolasta juomaa ja grillimakkaroita.
HUOM! Hiihtolomaviikoilla 8-10 Jätkänkämpän laavulla on tulet valmiina klo 13-17 omatoimiseen makkaranpaistoon. Makkarat ja juomat voi ostaa hotellilta, esim. 2 € / makkara.

Iltaviihteeksi karaokea tai levymusiikkia. Orkesteritanssit alkavat kun koronatilanne sallii, katso lisää tästä.

HIIHTOLOMAKAUSI, viikot 8-10

Hiihtolomakaudella lomaohjelmassamme on mm. aamuvesijumppaa, liikuntatuokioita, tehokkaita treenejä, pelailua ja karaokeiltoja. Koulujen hiihtolomaviikoilla ohjelmassa on paljon perheiden yhteistä lapsipainotteista ohjelmaa.  Päivittäisen lomaohjelman (ma-la) saa majoittumisen yhteydessä hotellin vastaanotosta.  Katso tästä alustava viikkojen 8-10 lomaohjelma.

Omatoimiseen lomailuun on paljon vaihtoehtoa myös Kuopion ydinkaupungissa kuin lähialueillakin kuten Tahkon laskettelukeskuksessa. Lisätietoja voit lukea tästä sekä www.kuopiotahko.fi

KULTTUURIA

Kuopion kaupunginteatterissa ja Kuopion musiikkikeskuksessa on laadukkaat ohjelmistot.  Meiltä voi varata myös teatteripaketteja Kuopion kaupunginteatteriin. Koronatilanne on siirtänyt esitysten alkamisaikoja, katso tarkemmat esitysajat ko. nettisivuilta.

Katso lisää Kuopion käyntikohteista tästä.

RAUHALAHDEN ALUEEN MUUT AKTIVITEETIT

Rauhalahden alueella on paljon mukavaa tekemistä. Keilahalli & biljardi, ratsastustallit, mailapelikeskus (tennis, squash, padel jne), Megazone -laserpeli - katso lisää tästä.

MUUMI-JÄÄLUOLA, VESILEPPIS LEPPÄVIRTA

Suosittelemme kaikille Muumi-faneille vierailua ainutlaatuisessa Muumi -jääluolassa Leppävirralla. Jääluola sijaitsee aivan 5-tien varrella, noin 50 km etelään Rauhalahdesta. Se on avoinna 31.7.2021 asti ma-pe klo 14-20 ja la-su ja loma-aikoina klo 10-20. Katso lisää tästä.