Hop-on Hop-off

Hyppää Hop-On Hop-Off -kaupunkibussin tai -laivan kyytiin ja koe kesäinen Kuopio uudella tavalla. Nauti kauniista kaupungista, lumoavasta luonnosta ja ainutlaatuisesta leppoisasta tunnelmasta kesän kivoimmalla kaupunkikierroksella!

Hop-On Hop-Off -kaupunkibussi kuljettaa sinut kaupungin kiehtovimpien kokemusten äärelle. Reitin varrella on yli kymmenen pysäkkiä kuten Kylpylähotelli Rauhalahti,  ja kyytiin tai pois voi hypätä yhdellä lipulla päivän aikana niin monta kertaa kuin haluat. Samalla matkalipulla vaihdat satamassa bussin laivaan ja saavut kohteeseen laineilla lipuen. Hop-On Hop-Off -laivan tunnistat suuresta bannerista. Paikkoja niin bussissa kuin laivassa on rajoitetusti eli niihin ei voi varata paikkoja etukäteen.

Liikennöinti:

Hop-On Hop-Off -kaupunkibussi liikennöi 28.6.-29.8.2021 ja laiva 28.6.-14.8.2021 välisenä aikana.

Hop-on Hop off -kohteet:

Kauppatori - Hotel Puijonsarvi - satama - Väinölänniemi uimaranta - Rauhalahti - Sawohouse - Riisa - Bellanranta - kauppatori - Kuopion Matkakeskus - Puijo - Kuopion Matkakeskus

Liput:

Sama lippu käy sekä bussiin että laivaan.Päivälippu maksaa 10 € / hlö, perhe 25 € (2 aikuista ja 2 lasta alle 16 v.). Kätevintä on ostaa lippu VILKKU-mobiililippusovelluksesta, jossa voi maksaa myös tavallisia Kuopion paikallisliikenteen lippuja.
Katso lisää sovelluksesta tästä.  Mikäli liikkuu Kuopion torilla, siellä lippuja voi ostaa matkailuinfosta, joka sijaitsee kauppahallin päässä. Info on avoinna maanantaista lauantaihin klo 12-14.
Hotellin vastaanotto auttaa myös lippuasioissa, mutta suosittelemme ehdottomasti kätevää VILKKU-sovellusta.

Aikataulut:

Bussi lähtee Kylpylähotelli Rauhalahden pysäkiltä klo 10.35, 12.35, 14.35, 16.35 ja 18.35.
Laiva lähtee Rauhalahdesta, Matkailukeskus Rauhalahden eli leirintäalueen laiturista klo 14.15 ja 18.15.
HUOM! Hotellin puolella olevaan laituriin ei tänä kesänä tule säännöllistä laivaliikennettä.

Lisätiedot:

Katso lisätiedot tästä: www.kuopiotahko.fi/hop-on-hop-off/

Hop-On Hop-Off päivystys: +358 44 785 6081