Hop-on Hop-off -bussi ja laiva

Hyppää Hop-On Hop-Off -kaupunkibussin kyytiin ja koe kesäinen Kuopio uudella tavalla. Nauti kauniista kaupungista, lumoavasta luonnosta ja ainutlaatuisesta leppoisasta. Hop-on Hop-off kaupunkibussi tarjoaa Rauhalahden asiakkaille loistavan yhteyden Puijon laelle, torille, Bellanrantaa ja matkustajasatamaan.

Hop-On Hop-Off -kaupunkibussi kuljettaa sinut kaupungin kiehtovimpien kokemusten äärelle. Reitin varrella on yli kymmenen pysäkkiä kuten Kylpylähotelli Rauhalahti,  ja kyytiin tai pois voi hypätä yhdellä lipulla päivän aikana niin monta kertaa kuin haluat. Paikkoja bussissa on rajoitetusti eli niihin ei voi varata paikkoja etukäteen. Laiva lähtee Matkailukeskus Rauhalahden rannasta kaksi kertaa päivässä ja vie sinut Bellanrantaan ja matkustajasatamaan.

Liikennöinti: 1.6.-22.6. ja 27.6.-14.8.2022

Hop-on Hop off -kohteet:

Päivittäin: Kauppatori -  Matkakeskus (bussi/juna-asemat) - Puijo - Sokos Hotel Puijonsarvi - satama - Väinölänniemi (Cafe Väinö ja uimaranta) - Musiikkikeskus - Bellanranta (Saana, Lignell-Piispanen, HopLop) - Cafe Sillan Alla (kanavakahvila saaristokaupungin sillan alla) - Petonen - Boutique House Sawohouse -  Rauhalahti -  Kuopion Saana / Bellanranta - kauppatori.
Lisäksi tiistaista lauantaihin pääsee Rauhalahdesta suoraan Lignell & Piispasen vierailukeskukseen (Belllanranta) sekä Ortodoksiseen kirkkomuseoon Riisaan.

Liput:

Päivälippu maksaa 10 € / hlö, perhe 25 € (2 aikuista ja 2 lasta alle 16 v.), lisälapset 10 €. Avuatajat veloituksetta. Kätevintä on ostaa lippu VILKKU-mobiililippusovelluksesta, jossa voi maksaa myös tavallisia Kuopion paikallisliikenteen lippuja.
Katso lisää sovelluksesta tästä.  Hotellin vastaanotto auttaa myös lippuasioissa, mutta suosittelemme ehdottomasti kätevää VILKKU-sovellusta.

Aikataulut:

Bussi lähtee Kylpylähotelli Rauhalahden pysäkiltä klo 10.05, 12.05, 14.05, 16.05, ja 18.05.. Viimeinen bussi torilta Rauhalahteen päin lähtee klo 17.00.
Tiistaista lauantaihin pääsee Rauhalahdesta suoraan myös Ortodoksisen kirkkomuseoon Riisaan:  Rauhalahdesta klo 10.50, 12.50, 14.50, 16.50 ja 18.50 lähtevät bussi pysähtyvät Riisassa, joka sijaitsee aivan kaupungin kupeessa, lue lisää tästä.
Lignell&Piispasen vierailukeskukseen pääsee myös tiistaista lauantaihin Rauhalahdesta lähtevillä bussilla klo 12.15 ja 14.15, 16.15 ja 18.15. Lue lisää tästä uudesta vierailukohteesta täältä.

Hop-on Hop-off bussin tarkat aikataulut löytyvät tästä.

Lisätiedot:

Katso lisätiedot tästä: www.kuopiotahko.fi/hop-on-hop-off/

Hop-On Hop-Off päivystys: +358 44 785 6081