Vuokravälineet ja frisbeegolf

 

VUOKRAVÄLINEHINNASTO

Kylpylähotelli Rauhalahdessa on vuokrattavana frisbeegolf-kiekkoja (katso sivulla alempana kohta Frisbeegolf), polkupyöriä ja kävelysauvoja, talviaikaan hiihtovälineitä ja lumikenkiä. Kysy välineitä hotellin vastaanotosta. Lisätiedot puh. 030 608 30.

Lisää vuokravälineitä on saatavissa kesäaikaan viereisen Matkailukeskus Rauhalahden vastaanotossa. Sieltä löytyy mm. SUP-lautoja, kanootteja, kajakkeja, soutuveneitä, Fatbike-polkupyöriä ja polkuautoja. Katso valikoima ja hinnat tästä.

Väline

Polkupyörät

Tunti

5 €

Päivä

10 €

Viikko

50 €

Väline

Lumikengät

Tunti

5 €

Päivä

10 €

Viikko

50 €

Väline

Hiihtovälineet

Tunti

10 € / 3 h

Päivä

Viikko

50 €

Väline

Tunti

Päivä

Viikko

Polkupyörät

5 €

10 €

50 €

Lumikengät

5 €

10 €

50 €

Hiihtovälineet

10 € / 3 h

50 €

 

FRISBEEGOLF

Tervetuloa pelaamaan Frisbeegolfia Rauhalahteen! Alueellamme on yhteensä 10 väylää, joista viisi sijaitsee Kylpylähotelli Rauhalahdessa ja viisi Matkailukeskus Rauhalahdessa.

Frisbeegolfin aloituspaikat on merkitty pelaajille jaettavaan aluekarttaan. Peliväylät ovat harrastajatasoa ja pituutta niillä on 32 metristä reiluun 50 metriin. Radat ovat vapaasti pelaajien käytössä. Vuokratut kiekot voi palauttaa kumpaan tahansa vastaanottoon, Kylpylähotelli Rauhalahteen tai Matkailukeskus Rauhalahteen. Pelaamisen voi aloittaa tai lopettaa pelaamisen kummasta tahansa viiden peliväylän kokonaisuudesta. Pelatessa tulee huomioida alueella liikkuvat muut ihmiset. HEITTÄJÄ ON AINA VASTUUSSA HEITTÄMÄSTÄÄN KIEKOSTA!

Hinnat:

Kiekkovuokra 3 € / päivä
Kadonnut kiekko 5 €

FRISBEEGOLFIN SÄÄNNÖT

 1. Pelin tarkoituksena on saada Frisbee mahdollisimman pienellä heittomäärällä aloituspaikasta maalikoriin.
 2. Avausheiton jälkeen kauimpana korista oleva pelaaja jatkaa ensimmäisenä. Seuraava heitto suoritetaan siitä paikasta, mihin edellinen heitto pysähtyi. Pelaaja heittää niin monta  kertaa, kunnes Frisbee on maalikorissa.
 3. Frisbeen irrottua kädestä, heiton saa astua yli. 10 metriä tai lähempää suoritettu heitto on putti. Sitä ei saa astua yli.
 4. Väylä on pelattu loppuun, kun Frisbee on maalikorissa.
 5. Voittaja on pelaaja, joka suorittaa radan pienimmällä määrällä heittoja.
  Frisbeegolf on Spirit-laji – tärkeintä on pitää hauskaa!

 

FRISBEEGOLFIN ETIKETTI

 1. OLET AINA VASTUUSSA HEITTÄMÄSTÄSI KIEKOSTA!
 2. Varmista, ettei edessä ole ihmistä kun heität. Älä siis heitä, mikäli väylällä tai sen läheisyydessä on ihmisiä. Anna edeltävälle ryhmälle pelirauha.
 3. Ota huomioon muut alueella liikkujat. He eivät välttämättä tiedä olevansa väylällä. Tarvittaessa voit kohteliaasti pyytää heitä väistämään, mutta muista, että heillä on yhtäläinen oikeus liikkua alueella.
 4. Myös pelikavereille ja läheisillä väylillä pelaaville on suotava pelirauha. Vältä turhaa melua ja liikehdintää toisen keskittyessä heittoonsa.
 5. Jätä rata hyvään kuntoon myös seuraaville. Sen minkä kannat mukanasi luontoon, jaksat myös tuoda takaisin – ethän jätä roskia maastoon.
 6. Radoilla on tarkoituksella esteitä. Jätä niin kasvit kuin ihmisen tekemät esteet rauhaan.
 7. Mikäli takaa tulee huomattavasti nopeammin pelaava ryhmä, heidät on kohteliasta päästää ohitse. Jos taas itse olet ripeämmin pelaavassa ryhmässä, voit ystävällisesti kysyä jos voisitte mennä hitaamman ryhmän ohitse.
 8. Palauta radoilta löytämäsi kiekot Matkailukeskus Rauhalahden tai Kylpylähotelli Rauhalahden vastaanottoon.

Lisätietoja frisbeegolfista:
VUORELAN VEIKOT
SUOMEN FRISBEEGOLFLIITTO