Kurlaus

Kurlaus on savolainen versio curlingista, hauska ja taktinen peli. Kurlauksen on kehittänyt Rauhalahden oma ”tahkopihkala” ja Kuopio Maratonin ”isä” Ari Järveläinen. Peli on saanut ideansa Curling-pelistä, jossa graniittikiveä liu’utetaan jäällä, mutta kurlauksessa pelivälineinä ovat koivupallot sekä harjat. Kuten curlingissa, myös kurlauksessa yritetään saada omia pelivälineitä lähelle pesän keskipistettä eli nänniä.


Kurlaus toimii aina. Kurlata voi parittain, jolloin kaksi henkilöä mittelee paremmuudestaan. Parhaimmillaan kilpailumielessä Kurlaus toimii 4-10 hengen joukkueella. Sosiaalisena tapahtumana ja yhteishengen luojana isotkin, jopa 30 hengen joukkueet voivat pelata vastakkain. Peli sopii ihan kenelle tahansa: perheen kesken, tyhy-päiväksi ja jopa MM-kisalajiksi. Pelata voi kaikenlaisilla alustoilla - sisällä ja ulkona tai vaikkapa laavulla.

HINTAESIMERKKEJÄ:

  • Ohjatun kurlaustunnin hinta: 150 € / h 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 12 € / hlö.
  • Mikäli kurlaustuntiin yhdistetään ruokailu (lounas tai päivällinen) ja kylpyläkäynti (2 tuntia), pakettihinta on 39 € / hlö. Kylpylän voi korvata Jätkänkämpän yleisen illan savusaunomisella tiistaisin (ympäri vuoden) tai kesäkaudella myös torstaisin sekä perjantaisin.
  • Kurlaus-turnauksessa henkilömäärä voi olla jopa 200 henkilöä - jos ei enemmänkin (minimi 30 hlöä). Kussakin joukkueessa henkilömäärä on 4-10 pelaajaa. Turnauksen hinta alkaen 400 €, kesto noin 3 tuntia. Turnauksen oheistuotteiksi voidaan asiakkaan toiveiden mukaan varata esim. hotellin kesäterassin turnausväen käyttöön, makkararanpaistoa, tiskijukka, Jätkänkämpällä tarjoilut jne. Pyydä tarjous! Lataa tästä esite.

Lue lisää pelistä ja säännöt tästä.

KURLAUKSEN MM-KISAT LAUANTAINA 13.8.2022

Kurlauksen MM-kisat järjestetään lauantaina 13.8.2022 Kylpylähotelli Rauhalahdessa. Kurlauksen MM-kisat ovat nyt järjestyksessään kahdeksannet ja pelit pelataan Rauhalahdessa klo 10-18 välillä. Kisat ovat aina olleet erittäin hauskat ja jännittävät. Pelin säännöt oppii viidessä minuutissa ja se sopii kaikenlaisille ryhmille. MM-kisajoukkueen koko on 4-10 henkilöä. Tapahtuma sopii mainiosti erilaisille kaveriporukoille, polttareihin ja esim. tyky- ja virkistyspäiviin.  Ilmottaudu kisaan tästä.

Katso videoita kurlauspeleistä tästä.

”KAIKKI SYYT MITKÄ ESTÄVÄT KURLAUKSEN OVAT TEKOSYITÄ”