Kurlaus

Kurlaus on savolainen versio curlingista, hauska ja taktinen peli. Kurlauksen on kehittänyt Rauhalahden oma ”tahkopihkala” ja Kuopio Maratonin ”isä” Ari Järveläinen. Peli on saanut ideansa Curling-pelistä, jossa graniittikiveä liu’utetaan jäällä, mutta kurlauksessa pelivälineinä ovat koivupallot sekä harjat. Kuten curlingissa, myös kurlauksessa yritetään saada omia pelivälineitä lähelle pesän keskipistettä eli nänniä. Järjestyksessään viidennet

Kurlauksen MM-kisat järjestetään 17.8.2019. Kisasivulle tästä.

Kurlaus toimii aina. Kurlata voi parittain, jolloin kaksi henkilöä mittelee paremmuudestaan.

Parhaimmillaan kilpailumielessä Kurlaus toimii 4-10 hengen joukkueella.

Sosiaalisena tapahtumana ja yhteishengen luojana isotkin, jopa 30 hengen joukkueet voivat pelata vastakkain.

Peli sopii ihan kenelle tahansa: perheen kesken, tyhy-päiväksi ja jopa MM-kisalajiksi. Pelata voi kaikenlaisilla alustoilla - sisällä ja ulkona tai vaikkapa laavulla.

HINTAESIMERKKEJÄ:

  • Ohjatun kurlaustunnin hinta: 135 € / h 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 10 € / hlö.
  • Mikäli kurlaustuntiin yhdistetään ruokailu (lounas tai päivällinen) ja kylpyläkäynti (2 tuntia), pakettihinta on 37 € / hlö. Kylpylän voi korvata Jätkänkämpän yleisen illan savusaunomisella tiistaisin (ympäri vuoden) tai kesäkaudella myös torstaisin sekä perjantaisin.
  • Kurlaus-turnauksessa henkilömäärä voi olla jopa 200 henkilöä - jos ei enemmänkin (minimi 30 hlöä). Kussakin joukkueessa henkilömäärä on 4-10 pelaajaa. Turnauksen hinta alkaen 300 €, kesto noin 3 tuntia. Turnauksen oheistuotteiksi voidaan asiakkaan toiveiden mukaan varata esim. hotellin kesäterassin turnausväen käyttöön, makkararanpaistoa, tiskijukka, Jätkänkämpällä tarjoilut jne. Pyydä tarjous! Lataa tästä esite.

Lue lisää pelistä ja säännöt tästä.