Kurlaus

Kurlaus on savolainen versio curlingista, hauska ja taktinen peli. Kurlauksen on kehittänyt Rauhalahden oma ”tahkopihkala” ja Kuopio Maratonin ”isä” Ari Järveläinen. Peli on saanut ideansa Curling-pelistä, jossa graniittikiveä liu’utetaan jäällä, mutta kurlauksessa pelivälineinä ovat koivupallot sekä harjat. Kuten curlingissa, myös kurlauksessa yritetään saada omia pelivälineitä lähelle pesän keskipistettä eli nänniä.

Pelissä mitellään myös maaillmanmestaruuksista. Kuudennet Kurlauksen MM-kisat järjestetään lauantaina 14.8.2021. Kisasivulle tästä.

Kurlaus toimii aina. Kurlata voi parittain, jolloin kaksi henkilöä mittelee paremmuudestaan.

Parhaimmillaan kilpailumielessä Kurlaus toimii 4-10 hengen joukkueella.

Sosiaalisena tapahtumana ja yhteishengen luojana isotkin, jopa 30 hengen joukkueet voivat pelata vastakkain.

Peli sopii ihan kenelle tahansa: perheen kesken, tyhy-päiväksi ja jopa MM-kisalajiksi. Pelata voi kaikenlaisilla alustoilla - sisällä ja ulkona tai vaikkapa laavulla.

HINTAESIMERKKEJÄ:

  • Ohjatun kurlaustunnin hinta: 150 € / h 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 10 € / hlö.
  • Mikäli kurlaustuntiin yhdistetään ruokailu (lounas tai päivällinen) ja kylpyläkäynti (2 tuntia), pakettihinta on 39 € / hlö. Kylpylän voi korvata Jätkänkämpän yleisen illan savusaunomisella tiistaisin (ympäri vuoden) tai kesäkaudella myös torstaisin sekä perjantaisin.
  • Kurlaus-turnauksessa henkilömäärä voi olla jopa 200 henkilöä - jos ei enemmänkin (minimi 30 hlöä). Kussakin joukkueessa henkilömäärä on 4-10 pelaajaa. Turnauksen hinta alkaen 400 €, kesto noin 3 tuntia. Turnauksen oheistuotteiksi voidaan asiakkaan toiveiden mukaan varata esim. hotellin kesäterassin turnausväen käyttöön, makkararanpaistoa, tiskijukka, Jätkänkämpällä tarjoilut jne. Pyydä tarjous! Lataa tästä esite.

Lue lisää pelistä ja säännöt tästä.