Kuopio Tanssii ja Soi -festivaali 14-20.6.2017

Festivaali järjestetään Kuopiossa jo 48. kerran ajalla 14-20.6.2017.

Kuopio Tanssii ja Soi on yksi merkittävimmistä pohjoismaisista tanssitaidefestivaaleista.  Tanssiesitysten lisäksi viikon aikana järjestetään kymmenittäin tanssikursseja, toritapahtumia, klubi-iltoja, kulkueita. Tapahtuman taiteellinen johtaja on Jorma Uotinen.

Kuopio Tanssii ja Soi tarjoaa jälleen ainutlaatuisen kattauksen maailmanluokan tanssitaidetta. Ensimmäistä kertaa Kuopiossa vierailevat israelilainen Vertigo Dance Company, tšekkiläinen VerTeDance sekä espanjalainen flamencovirtuoosi Israel Galván. Unohtumattomia elämyksiä tarjoavat myös etelä-afrikkalainen Dada Masilo, iki-ihana Xie Xin, Nederlands Dans Theater 2, Hanna Brotherus sekä gaalaillat. Isänmaan juhlan hengessä on mukana myös tulevaisuuden tekijöitä – satoja opiskelijoita, lapsia, nuoria ja tanssin harrastajia. Suomen Kansallisbaletin oppilaitos, Satoa Goes Wild, Koko Suomi tanssii, Minna Canth -forum, Tiedolla taitoa tulevaisuuteen ja paljon muuta – Hyvä Suomi100! Katso koko ohjelmisto tästä.

Ryhmille on laadittu omia suositusohjelmia, tutustu lisää tästä.

Tanssiviikon esitykset ovat Kuopion Musiikkikeskuksella, Kuopion kaupunginteatterissa tai Kulttuuriareenassa Kuopion keskustassa. Rauhalahdesta matkaa tulee noin 5 km. 

Kylpylähotelli Rauhalahdessa ryhmä majoittuu mukavasti

Rauhalahti on loistava vaihtoehto ryhmälle - monipuoliset majoitusvaihtoehdot, buffetruokailut, ihanat kylpyläelämykset ja iltaviihde, tiistaisin ja kesätorstaisin perinne- ja savusaunailta Jätkänkämpällä - ja lisäksi tilava parkkipaikka esim. busseille. Ota yhteys myyntipalveluumme, niin räätälöimme ryhmälle upean Kuopio -elämyksen.

Ryhmämyynti: myynti@rauhalahti.fi, puh. 030 60830 arkisin klo 8-17.