LIIKUNNAN RIEMUA

Liikuntaa sisällä ja ulkona eri kokoisille ryhmille. Hinta 120 € / h / 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 6 € / hlö. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin 1,5-kertainen hinta. Suurryhmät sopimuksen mukaan.
Lumikenkäily
n. 1 h
Max 25 hlöä
Opitaan oikea lumikenkäilytekniikka ja nautitaan Rauhalahden kauniista luonnosta.
Sauvakävely
n. 1 h
1-40 hlöä
Opitaan oikea sauvakävelytekniikka ja nautitaan Rauhalahden kauniista luonnosta.
Luontopolku
n. 1 h
1-200 hlöä
Katiskaniemen luontopolku alkaa Rauhalahden hotellin takaa. Polku sijaitsee suurimmaksi osaksi luonnonsuojelualueella. Parin kilometrin mittainen luontopolku kiertelee Katiskaniemen rantoja myötäillen ja sen pystyy kiertämään ilman kumisaappaita.
Kuntosaliohjaus ryhmille
n. 1 h
max 15 hlöä
Kuntosalissa hyvät Techno Gym -laitteet.
Tehokkaat jumpat
1 h
max 70 hlöä
Zumba, jooga, keppi-, puntti- ja kuminauhajumppa, aerobic, Circuit Training, kahvakuula, kuntonyrkkeily. Joitakin lajeja voidaan toteuttaa myös ulkona jopa 200 hengen ryhmille. Kysy lisää.
Seinäkiipeily
1 h
10 hlöä / ohjaaja
Liikuntasalissamme on kuusi metriä korkea kiipeilyseinä, jossa on reittejä aloittelijoille ja kokeneemmille kiipeilyn harrastajille. Kiipeily varmistetaan valjailla ja turvaköysillä

VESILIIKUNTAA

Kuntouintialtaassa voi harrastaa monia liikuntalajeja. Hinnat vesiliikuntaan: 120 € 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 6 € / hlö. Lisäksi kylpyläkäynti 5 € / hlö. Majoittuvien hinta: 30 min 75 € / 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 6 € / hlö.
Vesijuoksu
45 min
max 20 hlöä
Vesijuoksu on hauska laji, jossa edetään vedessä pystyasennossa juoksuliikkeitä tehden. Apuna käytetään kelluttavaa, vyötärölle sidottavaa vesivyötä.
Vesijumppa
45 min
max 40 hlöä
Kuntouintialtaassa tapahtuva monipuolinen ja kova vesitreeni. Altaan syvyys 1,2 - 1,35 metriä.
Pallopelit
1 h
max 20 hlöä
Kuntouintialtaassa voi pelata vesikoripalloa ja vesilentopalloa.

HAUSKAT HENGENNOSTATTAJAT

Hauskaa yhdessäoloa eri kokoisille ryhmille. Hinta 120 € / h / 1-10 henkilöä, lisähenkilöt 6 € / hlö. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin 1,5-kertainen hinta. Suurryhmät sopimuksen mukaan.
Kurlaus
1-1,5 h
10-30 hlöä
Rauhalahdessa kehitetty hauska ja taktisesti koukuttava seurapeli, joka on kesäversio curlingista. Lajissa on kisattu myös MM-tasolla. Soveltuu 10-30 hengen ryhmille. Suositeltava peliaika 1-1,5 tuntia.
Savolaiset Olympialaiset
n. 1 h
1-200 hlöä
Aidon rehdit ja umpikierot Savolaiset Olympialaiset voi järjestää milloin vain - keliin katsomatta. Ne voidaan toteuttaa myös suurille ryhmille. Loppujen lopuksi ohjaaja aina voittaa. Kesälajeina esim. naulaus, pöllin sahaus, erilaiset "heittolajit", lukutaitotesti jne. Talvisin ohjelmassa esimerkiksi avannon kairaus ja potkukelkkaviesti.
Savolainen kevytsuunnistus
n. 1 h
max 200 hlöä
Suunnistus on “heleppoo” ja hauskaa, mutta tietäjät savolaiseen malliin kieroja. Rasteilla yhdistetään suunnistus ja tieto- visailu. Soveltuu hienosti suurille ryhmille.
Savolainen tietokisa / Musavisa
n. 1 h
max 200 hlöä
Hauskaa yhdessäoloa sisätiloissa. Musavisa käydään Club R -yökerhossa hyödyntäen huippulaitteita.

MUSIIKISTA HYVINVOINTIA

OMA KARAOKE TAI MUSAVISA

Työyhteisössä voidaan lisätä hyvinvointia myös musiikin avulla. Rauhalahdessa musisoijilla on käytössä Club R -yökerhon huippulaatuinen äänentoisto. Musavisa tai karaoke soveltuu 10-200 hengen ryhmille.

Hinta 120 € / 1-10 henkilöä / h.

Lisähenkilöt 6 € / hlö.

Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin 1,5 kertainen hinta.

ROSVOPAISTI JA LOIMULOHI - Kurssit ryhmille

Kiinnostaako oppia valmistamaan rosvopaistia oikeassa rosvopaistimontussa? Tai loimuttamaan lohta? Nyt tämä on mahdollista Rauhalahden Jätkänkämpällä. Ryhmät voivat varata sulan maan aikaan rosvopaistin tai loimulohen valmistuksen. Kurssin lopuksi nautitaan päivän työ.
Rosvopaistikurssi
6-7 h
300 € + ruokailu 30-38 € / hlö *
Ohjelma:
  • esitelmä lihasta, mausteista jne. Jätkänkämpässä
  • esivalmistelut, lihan pakkaaminen monttua varten
  • nuotion sytytys
  • lihan kypsyessä savolaiset olympialaiset tai kurlaus 120 € / 10 henkilöä, lisähenkilöt 6 €
  • mahdollisuus myös kokoustaa Jätkänkämpässä
  • lihat pois montusta, ruokailu Jätkänkämpässä, diplomien jako. Minimi 10 henkilöä

* Hinta riippuen menusta, sunnuntaisin ja pyhäpäivisin lisämaksu 200 €
Loimulohikurssi
3 h
200 € + ruokailu 17,50 € / hlö
Ohjelma: - nuotion sytyttäminen, loimutuslaudan tekonäytös, kalojen loimutus, ruokailu ulkona laavulla tai sateen sattuessa Jätkänkämpässä. Minimi 10 henkilöä.

Lisäkkeinä hintaan sisältyy uuniperuna, talon puolukkakastike, leipä, voi, kotijuomat. Lisäksi salaatit: 4,50 € / salaatti.

SEIKKAILUKUOPION OHJELMAPALVELUT

Ohjelmapalveluyritys SeikkailuKuopio järjestää moottorikelkka-, mönkijä-, melonta-, moottorivene- ja vesijettisafareita, vuokraa em. laitteita sekä järjestää Paintball -värikuulapelejä sekä köysilaskeutumista. Ohjelmassa on myös kalastusretkiä Rauhalahdessa sijaitsevan Kivilammen kalastusalueelle. Omatoimiseen kalastukseen on saatavilla kalastusluvat ja -välineet.

Lisätiedot puh. 0400 202 303

RAUHALAHDEN KEILAUS- JA VIIHDEKESKUS

RAUHALAHTI BOWLING - KEILAUS- JA VIIHDEKESKUS

Kylpylähotelli Rauhalahdesta keilahallille on vain kävelymatka, noin 1 km. Keilahallissa on 12 rataa, viihtyisä ravintola, 3 kilpailutason biljardipöytää sekä minigolf.

Lisätiedot puh. 040 5570 300.