ILTARAVINTOLA ESTRADI

Tanssiravintola Estradi säihkyy peilipallomeren alla. Ravintolassa on istumapaikkoja 270 henkilölle. Cocktailtilaisuuksissa paikkoja noin 800 henkilölle. Ravintolan voi yhdistää Club R:n ja Sofia C:n kanssa avaraksi tilaksi, jolloin paikkoja on lähes 1000 henkilölle.

Keskiviikkoisin Estradilla on maankuulut naistentanssit, joita tähdittävät Suomen eturivin artistit ja orkesterit. Viikonloppuisin viihdyttävät parhaat kotimaiset tanssiorkesterit. Lisäksi tarjolla on erilaisia teemallisia tapahtumia, viihdettä moneen makuun.

Esradi on avoinna keskiviikkoisin klo 20-01, perjantaisin ja lauantaisin klo 21-02.

Katso esiintyjät tästä.

RUOKA- JA SEURUSTELURAVINTOLA SOFIA C

Ruoka- ja seurusteluravintola Sofia C on viehättävä ympäristö niin koko perheen herkkuhetkiin kuin yritysten edustustilaisuuksiinkin ja se on avoinna joka päivä.

Lounas- ja päivällisbuffeet ovat katettuina joka päivä. Ruokalistalta löytyvät annokset joka makuun ja kukkarolle, tarjolla on herkkuja pizzasta pihviin, lapsille omat annokset.  Juhlapyhinä katetaan runsaat ja juhlavat pitopöydät.

Istumapaikkoja ravintolassa on 150 henkilölle. Cocktailtilaisuuksissa noin 200 henkilölle. Ravintolatila on myös eristettävissä illallistilaisuuksiin ja kokouksiin.
Kokous ravintola Sofia C:ssä onnistuu 60 henkilölle.

Ravintola Sofia C on avoinna  maanantaista lauantaihin klo 11-24 ja sunnuntaisin klo 11-23.

Katso tästä lounas- ja päivällislistat.
Katso tästä à la carte -lista.

PUB & CAFE OLD MAN LODE

Old Man Lode Bar & Cafe on irlantilaistyylinen pub, jossa on mm. kattava olut- ja viskivalikoima sekä pubin omat suolaiset herkut. Kahvilavitriinistä löytyvät maistuvat leivokset ja pikkusuolaiset.

Istumapaikkoja Old Man Lodessa on 70 henkilölle. Tila on lasiseinillä eristettävissä myös yksityistilaisuuksiin. Cocktailtilaisuuksissa tilaa on noin 100 henkilölle.

Ravintola Old Man Lode on avoinna  maanantaista lauantaihin klo 11-24 ja sunnuntaisin klo 11-23.

CLUB R YÖKERHO - KARAOKERAVINTOLA

Ravintola Club R on karaokelaulajien paratiisi. Upea äänentoisto, erittäin laaja kappalevalikoima sekä 2 isoa screeniä sekä 2 televisiota takaavat nautinnon sekä laulajalle että yleisölle.

Karaokeiltoja on maanantaista lauantaihin. Aamuyön tunneilla keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin karaoke vaihtuu yökerhotunnelmaan.

Istumapaikkoja Club R-ravintolassa on noin 60 henkilölle. Cocktaitilaisuuksiin ravintola Club R soveltuu noin 150 henkilölle.

Club R on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 20-01, keskiviikkoisin klo 20-02, perjantaisin ja lauantaisin klo 21-03.

TILAUSRAVINTOLA JÄTKÄNKÄMPPÄ JA SAVUSAUNA

Jätkänkämppä  on 250 neliön tukkilaiskämppä, jossa sisätiloissa voi ruokailla 130 henkilöä.  Se sijaitsee Katiskaniemen kärjessä, Kallaveden rannalla, 600 m päässä Kylpylähotelli Rauhalahdesta.
Katso tästä tarkemmat tiedot Jätkänkämpästä.

Jätkänkämpällä järjestät unohtumattomat kokoukset, sukujuhlat, pikkujoulut, häät, karonkat, yrityksen edustustilaisuudet ja saunaillat tai vaikkapa pilkkikisat.

Jätkänkämppä ja savusauna ovat erillisiä yksiköitä, joista voi kerralla varata molemmat tai vain toisen.

Jätkänkämppä ja savusauna ovat avoinna  ympäri vuoden tiistaisin  ja kesäaikaan myös torstaisin klo 16-22/23, jolloin ohjelmalliseen perinneiltaan voi tulla kuka tahansa. Katso tästä perinneiltojen ohjelma.

Muina aikoina ne ovat tilausravintola-käytössä.