Lahjakortti

Rauhalahti

Ostoskori

Ei tuotteita.

Ihana kylpyläloma 1 vrk yhdelle

Loma sisältää ma­joi­tuk­sen 1 vrk yhdelle hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa yhden hengen huoneessa, aa­miai­sen, päivällisen (buffet), kyl­pylän ja kun­to­sa­lin käytön sekä ylellisen Kleopatra-kyvyn. Ei juhlapyhinä.
Hinta – 117.00 €

Kylpyläloma 1 vrk kahdelle hengelle

Loma sisältää majoituksen 1 vrk kah­del­le hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa tai huo­neis­to­ho­tel­lis­sa (32 m2 huo­neis­to), aa­miai­set, päivälli­set, kyl­pylän ja kun­to­sa­lin va­paan käytön. Ei juhlapyhinä.
Hinta – 166.00 €

Avoin lahjakortti Kylpylähotelli Rauhalahteen

Lahjakortilla voit maksaa majoituspaketteja, ravintolapalveluja, kylpylä- ja hoitopalveluja sekä vapaa-ajan palveluja.

UUTUUS: MySpa vartalohoito 45 min.

Ylellinen vartalohoito luonnonmukaisia tuotteita arvostavalle. Valittavana paikan päällä kahdesta tuoksumaailmasta: Mandarine (mausteinen matka Latinalaiseen Amerikkaan: stressiä lievittävä, virkistävä, puhdistava ja selluliittia poistava) tai Santelipuu-meripihka (luksusmatka Dubaihin: rauhoittava ja parantava).
Hinta – 65.00 €

Kylpyläloma 1 vrk perheelle

Loma sisältää majoituksen 1 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa, aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman (ma-la). Hinta koskee 3-4 -henkistä perhettä, jossa maks. 2 aikuista, lapset alle 17 v. Ei juhlapyhinä.
Hinta – 147.00 €

Day Spa hemmottelupaketti yhdelle

Paketti sisältää yhdelle hengelle kasvohoidon tai jalkahoidon, 2 tunnin kylpyläkäynnin sekä normaalin lounas- tai päivällisbuffetin. Ei voimassa juhlapyhinä.
Hinta – 74.00 €

Jalkahoito

Jalkahoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien, känsien, liikavarpaiden yms. poiston, kynsien leikkauksen, hionnan ja puhdistuksen, jalkaterän hieronnan. Kesto 60 min.
Hinta – 60.00 €

Täydellinen kasvohoito

Kasvohoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistuksen, kasvojen sekä delcoteen hieronnan, naamion ja hoitovoiteen. Kesto 90 min.
Hinta – 85.00 €

Kokohieronta

Lahjakortti sisältää tunnin kokohieronnan yhdelle hengelle.
Hinta – 60.00 €

Savilämpö ja kokohieronta

Lahjakortti sisältää yhdelle hengelle savilämmön ja tunnin kokohieronnan. Savilämpö vilkastuttaa pintaverenkiertoa. Parafangosavi (parafiinin ja saven seos) kiedotaan hierottavan kohteen ympärille. Lämpöhoidon jälkeen hieronta 60 min.
Hinta – 70.00 €

Puolihieronta

Lahjakortti sisältää puolihieronnan yhdelle hengelle. Hoidon kesto on 40 minuuttia.
Hinta – 40.00 €

Savilämpö ja puolihieronta

Lahjakortti sisältää savilämmön ja puolihieronnan yhdelle hengelle. Savilämpö (pintalämpöhoito) laukaisee lihasjännitystä, vilkastuttaa pintaverenkiertoa. Parafangosavi (parafiinin ja saven seos) kiedotaan hierottavan kohteen ympärille. Lämpöhoidon jälkeen hieronta 40 min.
Hinta – 50.00 €

Ylellinen Gold Mask -erikoiskasvohoito 75 min.

Ravitseva, kosteuttava, parantaa ihon väriä. Sisältää kuorinnan, hieronnan, seerumin, 24 karaatin kultaa sisältävän pee-off naamion sekä kulmien muotoilun ja kestovärin.
Hinta – 85.00 €

Kynnet ja jalat kesäkuntoon

Lahjakortilla kysien geelilakkaus (45 min) sekä jalkahoito ja varpaiden kynsien geelilakkaus (90 min). Geelilakkaus on uv-kovetteinen ja kynnet tulevat upean ja vahvan näköisiksi. Jalkahoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien, känsien yms. poiston, kynsien leikkauksen, hionnan, puhdistuksen ja jalkaterän hieronnan.
Hinta – 135.00 €

Miesten kasvohoito

Kuorii, kirkastaa, elvyttää ja kosteuttaa. Hoito kestää 45 min.
Hinta – 55.00 €

Miesten hiusten parturointi

Miesten hiusten parturointi
Hinta – 22.00 €

Day Spa hemmottelupaketti kahdelle

Pa­ket­ti sisältää kahdelle hen­gel­le kas­vo­hoi­don tai jal­ka­hoi­don, 2 tun­nin kyl­pyläkäynnin sekä normaalin lou­nas- tai päivällis­buf­fe­tin. Ei voimassa juhlapyhinä.
Hinta – 148.00 €

Kasvot, kädet ja jalat kuntoon

Lahjakortti sisältää kasvohoidon (60 min), käsihoidon (45 min) sekä jalkahoidon (60 min).
Hinta – 165.00 €

Intialainen päähieronta

Intialaisessa päähieronnassa käsitellään lempeästi niska-hartiaseutu ja yläselkä sekä olkavarret, päänahka, kasvot ja korvat. Se laukaisee jännitystä, parantaa hiusten kuntoa ja lieventää stressiperäisiä vaivoja kuten päänsärkyjä ja silmien rasittumista. Kesto 30 min.
Hinta – 41.00 €

Suklaahieronta 60 min

Suklaahieronnassa yhdistetään lumoavantuoksuisen suklaan ylellisyys ja hieronnan lempeys. Se on samalla myös ravitseva ja terveellinen hoito niin keholle ja mielelle kuin myös sielulle. Nautinnollinen lämpimällä suklaaöljyllä tehtävä hieronta rentouttaa, pehmentää ja rauhoittaa ihoa, vapauttaa arkipäivän jännityksistä, kohottaa mielialaa ja vahvistaa onnen tunnetta.
Hinta – 79.00 €

Suola- tai sokerikuorinta koko vartalolle

Paketti sisältää suola- tai sokerikuorinnan ja kevyen hieronnan silkkisellä vartalovoiteella. Hoidon kesto 45 min.
Hinta – 57.00 €

Hemmotteleva suolakylpy

Kevyesti hierovassa kylpyammeessa tapahtuva kylpy. Kesto 20 min.
Hinta – 25.00 €

Fresh up-kasvohoito 40 min.

Virkistävä hoito väsyneelle iholle. Hoito sisältää kuorinnan, kevyen hieronnan, naamion ja päivävoiteen.
Hinta – 49.00 €

Osahieronta yhdelle

Lahjakortti sisältää osahieronnan yhdelle hengelle. Hoito kestää 20 minuuttia.
Hinta – 25.00 €

Rauhalahden 10 kerran treenikortti

Kortilla treenaat 10 kertaa Rauhalahden jumpissa ja kuntosalissa. Treeniohjelmassa kahvakuulatreeni, kuntopiiri (circuit training), aerobic ja zumba. Kuntosalissa TechnoGym-laitteet. Ohjelmat vaihtelevat kausittain, katso tarkat tiedot www.rauhalahti.fi.
Hinta – 50.00 €

Perheelle elämyksiä Rauhalahden kylpylässä

Lahjakortti sisältää 4-henkiselle perheelle (1-2 aikuista, lapset alle 14 v.) kahden tunnin kylpyläkäynnin sekä hampurilaisateriat (aikuisille normaali ateriat, lapsille junioriateriat).
Hinta – 62.00 €

Kylpylä ja ruokailu perheelle noutopöydästä

Lahjakortti sisältää lounaan tai päivällisen noutopöydästä 4-henkiselle perheelle (2 aikuista ja 2 lasta 4-14 v.). Lounas tarjoillaan päivittäin klo 11-14., päivällinen klo 17-19. Ei juhlapyhien aikana.
Hinta – 82.00 €

Kynsien geelilakkaus

Kaunis, kestävä (2-3 vko) uv-kovetteinen geelilakkaus.Vaaleat tai värilliset. Kesto 45 min.
Hinta – 45.00 €

Perheelle kylpyläkäynti

Lahjakortti sisältää kylpyläliput Kylpylähotelli Rauhalahden kylpylään 4-henkiselle perheelle. Perhe käsittää 1-2 aikuista, lapset 4-14 v.
Hinta – 32.00 €

Buffetlounas tai -päivällinen kahdelle hengelle

Herkuttele noutopöydästä. Buffetlounas on tarjolla päivittäin klo 11-14 (su klo 12-15) ja päivällinen klo 17-19. Buffet sisältää runsaan salaattipöydän, lämpimät ruuat, jälkiruuan ja kahvia/teetä, kotijuomat, leivät ja levitteet. Ei voimassa juhlapyhinä.
Hinta – 32.00 €

Jalkahoito (60 min) ja kokohieronta (60 min)

Lahjakortti sisältää tunnin jalkahoidon ( jalkakylpy, kovettumien, känsien, liikavarpaiden yms. poiston, kynsien leikkauksen, hionnan, puhdistuksen ja jalkaterän hieronnan) ja tunnin kokohieronnan.
Hinta – 120.00 €

Osahieronnat kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää kahdelle hengelle osahieronnat. Hoito kestää 20 minuuttia / hlö.
Hinta – 50.00 €

Kylpyläyö yhdelle hengelle

Loma sisältää ma­joi­tuk­sen 1 vrk yhdelle hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa, aa­miai­set, kyl­pylän ja kun­to­sa­lin käytön. Ei juhlapyhinä.
Hinta – 85.00 €

Hoito lapselle

Vapaavalintainen hoito lapselle: jalkahoito (jalkakylpy, kynsien leikkaus, kevyt hieronta) TAI käsihoito (kynsien viilaus, kevyt hieronta). Molemmat sisältävät lakkauksen haluttaessa. Hoidon kesto 30 min.
Hinta – 32.00 €

Puolihoitoloma 1 vrk perheelle

Loma sisältää majoituksen 1 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa, aamiaiset, päivälliset noutopöydästä, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman (ma-la). Hinta koskee 4-henkistä perhettä, jossa 2 aikuista ja kaksi 4-14 v. lasta.
Hinta – 171.00 €

Hotellilomanen 1 vrk kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kahdelle hengelle kylpylähotellissa, aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Ei juhlapyhinä.
Hinta – 120.00 €

Kylpyläelämyksiä ja herkuttelua

Lahjakortti sisältää yhdelle hengelle hemmottelevan kylvyn (yrtti- tai suolakylpy), kylpyläkäynnin sekä ruokailun (lounasbuffet klo 12-14 tai päivällisbuffet klo 17-19). Varaa kylpy etukäteen! Ei juhlapyhinä.
Hinta – 39.00 €

Hampurilaisateria lapselle

Lahjakortti sisältää hampurilaisaterian lapselle. Valittavana junior-ateria tai lasten ateria.
Hinta – 6.50 €

Kylpyläkäynti ja hampurilaisateria lapselle

Lahjakortti sisältää kahden tunnin kylpyläkäynnin sekä lasten hampurilaisaterian alle 15 v. lapselle.
Hinta – 12.00 €

Kylpylälomanen 1 vrk kahdelle huoneistossa

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kahdelle hengelle huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Varaustilanteen mukaan myös huoneistossa, jossa oma sauna. Ei juhlapyhinä.
Hinta – 140.00 €

Kylpyläkäynti ja ruokailu yhdelle

Lahjakortti sisältää yhdelle hengelle kahden tunnin kylpyläkäynnin sekä normaalin lounas- tai päivällisbuffetin. Ei voimassa juhlapyhinä.
Hinta – 27.00 €

Romanttinen illanvietto kahdelle

Romanttinen ilta kahdelle: vapaavalintaiset alkudrinkit, 3 ruokalajin á la carte -illalliset (alku-, pää- ja jälkiruoka), 2 ruokajuomaa /henkilö (viini tai olut), kahvit & avec. Lisäksi tanssiliput normaaleihin orkesteritansseihin (ei erikoisiltohin).
Hinta – 160.00 €

Lasten jalkahoito ja käsihoito

Jalkahoito sis. jalkakyvlyn, kynsien leikkauksen (ja lakkauksen) ja kevyesti rentouttavan hieronnan. Käsihoito sis. kynsien viilauksen (ja lakkauksen) ja kevyen rentouttavan hieronnan.
Hinta – 64.00 €

Keskiviikon naistentanssit yhdelle

Lahjakortti sisältää ravintolasisäänpääsyn keskiviikon naistentansseihin. Katso artistitiedot www.rauhalahti.fi.
Hinta – 13.00 €

Perinneilta Jätkänkämpällä yhdelle hengelle

Yhdelle hengelle Rauhalahden Jätkänkämpällä perinne- ja savusaunailta. Illat ovat klo 16-22/23 tiistaisin ja kesä-elokuussa sekä pikkujoulukaudella myös torstaisin. Ohjelmassa perinneateria, savusaunominen. Hanuristi viihdyttää. Kesällä myös tukkilaisnäytöksiä. Lisätietoja ja poikkeukset aikatauluissa www.rauhalahti.fi
Hinta – 33.00 €

Täysihoitoloma 1 vrk perheelle

Loma sisältää majoituksen 1 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa, aamiaiset, lounaat, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman (ma-la). Hinta koskee 3-4 -henkistä perhettä, jossa maks. 2 aikuista, lapset alle 17 v. Ei juhlapyhinä.
Hinta – 200.00 €

Kylpyläloma 2 vrk yhdelle

Loma sisältää ma­joi­tuk­sen 2 vrk 1 hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa yhden hengen huoneessa, aa­miai­set, päivälli­set, kyl­pylän ja kun­to­sa­lin käytön. Ei juhlapyhinä.
Hinta – 200.00 €

Hemmotteluloma 2 vrk yhdelle hengelle

Loma sisältää majoituksen 2 vrk yhden hengen huoneessa, puolihoidon, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä lomaohjelman (ma-la). Lisäksi yksilöhoidot: rentouttava yrttikylpy sekä jalat virkeiksi -hoidon.
Hinta – 245.00 €

Alkuviikon tunnelmia 3 vrk -loma yhdelle

Loma sisältää yhdelle hengelle majoituksen 3 vrk kylpylähotellissa yhden hengen huoneessa sunnuntaista keskiviikkoon, aamiaiset, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön, aamuvesijumpan sekä lomaohjelman.
Hinta – 249.00 €

Perinneilta Jätkänkämpällä kahdelle hengelle

Kahdelle hengelle Rauhalahden Jätkänkämpällä perinne- ja savusaunailta. Illat ovat klo 16-22/23 tiistaisin ja kesä-elokuussa sekä pikkujoulukaudella myös torstaisin. Ohjelmassa perinneateria, savusaunominen. Hanuristi viihdyttää. Kesällä myös tukkilaisnäytöksiä. Lisätietoja ja poikkeukset aikatauluissa www.rauhalahti.fi
Hinta – 66.00 €

Ylellinen kylpyläloma 1 vrk yhdelle

Loma sisältää ma­joi­tuk­sen 1 vrk yhdelle hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa yhden hengen huoneessa, aa­miai­sen, päivällisen (buffet), kyl­pylän ja kun­to­sa­lin käytön sekä yrttikylpy (20 min), jalkahoito (60 min) ja kasvohoito (60 min. Ei juhlapyhinä.
Hinta – 255.00 €

Alkuviikon loma 2 vrk ma - to yhdelle

Loma sisältää majoituksen 2 vrk ma-to yhdelle hengelle, aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön, tiistaina Jätkänkämpän perinneillan (perinnateria, savusauna), keskiviikkona naistentanssit, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön, aamuvesijumpan, lomaohjelman. Ei juhlapyhinä.
Hinta – 220.00 €

Kylpyläyö 1 vrk kahdelle hengelle sviitissä

Loma sisältää majoituksen 1 vrk 2 hengelle kylpylähotellin tilavassa ja mukavassa sviitissä, aamiaiset, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin käytön. Ei juhlapyhinä.
Hinta – 226.00 €

10 kerran vesijumppa -kortti Rauhalahteen

Kortti sisältää 10 kertaa vesijumpan Kylpylähotelli Rauhalahdessa järjestettävissä vesijumpissa. Katso tarkat jumppa-ajat www.rauhalahti.fi.
Hinta – 65.00 €

Koko perheen kuntoilupäivä

Tällä lahjakortilla 4-henkiselle perheelle tunnin sulkapallovuoro Rauhalahden liikuntasalissa (sis. mailat), kahden tunnin kylpyläkäynti sekä ruokailu (lounas- tai päivällisbuffet). Lounas on tarjolla klo 11-14 ja päivällinen klo 17-19. Liikuntavuoro varattava etukäteen puh. 030 608 3180. Ei voimassa juhlapyhinä.
Hinta – 92.00 €

Puolihoitoloma 2 vrk perheelle

Loma sisältää majoituksen 2 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa, aamiaiset, päivälliset noutopöydästä, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman (ma-la). Hinta koskee 4-henkistä perhettä, jossa 2 aikuista ja kaksi 4-14 v. lasta. Ei juhlapyhinä.
Hinta – 444.00 €

Perheloma 2 vrk

Loma sisältää majoituksen 2 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa, aamiaiset,kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman (ma-la). Hinta koskee 3-4 -henkistä perhettä, jossa maks. 2 aikuista, lapset alle 17 v. Ei juhlapyhinä.
Hinta – 294.00 €

Perheloma 3 vrk

Loma sisältää majoituksen 3 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa, aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman (ma-la). Hinta koskee 4-henkistä perhettä, jossa 2 aikuista ja kaksi 4-14 v. lasta. Ei juhlapyhinä.
Hinta – 399.00 €

Indonesialainen päähieronta

Hoito sisältää hieronnan (shiatsu- ja akupisteet), haudehoidon, hiusseerumin, hiusten pesun ja föönauksen. Kesto 1 tunti.
Hinta – 61.00 €

Ihana kylpyläloma 1 vrk kahdelle hengelle

Loma sisältää majoituksen 1vrk kah­del­le hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa tai huo­neis­to­ho­tel­lis­sa (32 m2 huo­neis­to), aa­miai­set, päivälli­set, kyl­pylän ja kun­to­sa­lin va­paan käytön sekä ra­vin­to­la­sisäänpääsyt. Lisäksi päivänsan­ka­ril­le (yh­del­le) ylel­li­nen Kleo­pat­ra-kyl­py. Ei juhlapyhinä.
Hinta – 187.00 €

Juhlakampaus naiselle

Lahjakortti sisältää juhlakampauksen naiselle.
Hinta – 87.00 €

Naisten hiusten värjäys ja leikkaus

Naiselle puolipitkien hiusten värjäyskäsittely, leikkaus ja föönaus.
Hinta – 88.00 €

Naisen hiusten leikkaus

Mallin suunnittelu ja leikkaus
Hinta – 44.00 €

Hiusten hemmottelupäivä naiselle

Sisältää puolipitkille hiuksille värikäsittelyn, indonesialaisen päähieronnan (tunti), hiusten mallin suunnittelun, leikkauksen sekä föönauksen. Lisäksi raikas virvoke.
Hinta – 152.00 €

Lemmenloma 1 vrk kahdelle hengelle

Loma sisältää majoituksen 1 vrk 2 hengelle, kuohuviinipullon huoneeseen, aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin käytön, tanssiliput, Kleopatra-kylvyt sekä á la Carte-illallisen (3-ruokalajin menu). Ei juhlapyhinä.
Hinta – 280.00 €

Lemmenloma 2 vrk kahdelle hengelle

Loma sisältää majoituksen 2 vrk 2 hengelle, kuohuviinipullon huoneeseen, aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin käytön, tanssiliput, Kleopatra-kylvyt sekä toisena päivänä á la Carte-illallisen (3-ruokalajin menu). Ei juhlapyhinä.
Hinta – 388.00 €

Hemmotteluloma 2 vrk kahdelle hengelle

Loma sis. 2 vrk majoituksen 2 hengelle kylpylä- tai huoneistohotellissa, aamiaiset, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin käytön, tanssiliput sekä kaksi hoitoa/hlö: 1) ylellinen yrttikylpy ja 2) jalat virkeiksi.
Hinta – 378.00 €

Entsyymikuorinta-kasvohoito

Poistaa kuolleet ihosolut, tasoittaa, syväpuhdistaa ja kosteuttaa. Sopii myös herkälle iholle. Sisältää: pintapuhdistus, 5-10 hieronta kuorinta-aineella ja naamio. Kesto 30 min.
Hinta – 38.00 €

Spa-hoito lyhyille hiuksille

Nyt on hiusten hellimispäivä! Hoito sisältää lyhyille hiuksille pesun, haudehoitoaineen, päänahan hieronnan ja kuivauksen.
Hinta – 38.00 €

Spa-hoito puolipitkille hiuksille

Hemmottele hiuksia! Hoito sisältää puolipitkille hiuksille pesun, haudehoitoaineen, päänahan hieronnan ja kuivauksen.
Hinta – 44.00 €

Spa-hoito pitkille hiuksille

Helli pitkiä hiuksia! Hoito sisältää pitkille hiuksille pesun, haudehoitoaineen, päänahan hieronnan ja kuivatuksen.
Hinta – 55.00 €

Kasvohieronta

Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan ja hieronnan. Kesto 30 min.
Hinta – 38.00 €

Young Face Mask -naamiohoito - nuorekas iho!

Ihanan kosteuttava, ihoa viilentävä ja kollageenia vahvistava hoito. Ihosta tulee sileä, pehmeä ja miellyttävä. Hyaluroni-happo vähentää ryppyjen muodostumista ja auttaa ihoa säilyttämään kimmoisuuden.
Hinta – 38.00 €

Caviaari-kasvohoito väsyneelle iholle

Hoito sisältää kuorinnan, seerumin, kevyen hieronnan ja liftaavan, kohottavan naamion. Elvyttää, kosteuttaa, kohottaa väsyneen ja velton ihon.
Hinta – 38.00 €

Kasvohoito

Ihotyypin mukainen peruskasvohoito. Soveltuu naisille ja miehille. Kesto 60 min.
Hinta – 60.00 €

Ihonpuhdistuskasvohoito

Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistuksen, rauhoittavan naamion ja hoitovoiteen. Kesto 75 min.
Hinta – 69.00 €

Magnesiumkylpy

Kylpy antaa apua lihaskramppeihin, levottomiin jalkoihin, kipeisiin lihaksiin, turvotukseen. Palauttaa urheilusuorituksen jälkeen. Kesto 20 min.
Hinta – 25.00 €

Kylpyläloma 2 vrk kahdelle

Loma sisältää ma­joi­tuk­sen 2 vrk kahdelle hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa tai huoneistohotellissa, aa­miai­set, päivälli­set, kyl­pylän ja kun­to­sa­lin käytön. Ei juhlapyhinä
Hinta – 296.00 €

Paratiisiloma 5 vrk kahdelle hengelle

Hinta sisältää majoituksen 5 vrk kahdelle hengelle, päivittäin puolihoidon, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä hoidot: savilämpö+puolihieronta, kasvohoito 60 min., yrttikylpy ja turvekylpy jaloille. Ei juhlapyhinä.
Hinta – 850.00 €

Alkuviikon tunnelmia 3 vrk su-ke kahdelle hengelle

Loma sisältää majoituksen 3 vrk sunnuntaista keskiviikkoon kahdelle hengelle kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa, aamiaiset, päivälliset (buffet), kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman (ma-la).
Hinta – 330.00 €