Vauva- ja perheuinnit, alkeisuimakoulut

Nyt voi ilmoittautua kesän perheuimakursseille! Perheuintikurssi alkaa 27.6., vauvauinti alkaa 28.6. ja alkeisuimakoulu 4-7 vuotiaille (vanhemman kanssa) 28.6. Ilmottaudu mukaan.

Varaukset tehdään suoraan Marixin omassa varauskalenterissa, siirry varaamaan tästä. Lisätietoja Marixirin nettisivulta www.marixir.fi. Marixir Tmi on vuonna 2015 perustettu liikuntapalveluja tarjoava yritys. Marixirin toimintaa pyörittää päätoimisesti Mari Kopra. Muut ohjaajat Rauhalahdessa ovat Markku Kilpeläinen ja Anniina Haataja.

KOKO PERHE UIMAAN

Kuopion Kylpylähotelli Rauhalahdessa uidaan koko kesä! Vauva- ja perheuinnit sekä alkeisuimakoulut 4-7 vuotiaille yhdessä vanhemman kanssa alkavat jälleen.
Vauvauinti
Kesto 30 min
145 € / 8 kertaa
Vauvauinti on vauvan löytöretki takaisin vedenalaiseen maailmaan. Uinnissa houkutellaan vauvaa positiivisella asenteella, turvallisella ympäristöllä, mielenkiintoisilla leluilla ja välineillä liikkumaan ei niin jokapäiväisessä elinympäristössä. Ihanteellisin vauvauinnin aloittamisikä on 3kk - 5kk. Tällöin valveillaoloaika on tarpeeksi pitkä ja lapsi jaksaa liikkua enemmän. Lapsen tulee painaa vähintään 5 kg, jotta hän pysyy lämpimänä +32 asteisessa vedessä. Vauvauintikurssit keskiviikoisin ja aloitus 28.6. klo 9.30 ja lauataisin, aloitus 1.7. klo 8.15 ja 8.45. Kesto 30 min.
Perheuinti
Kesto 30 min
145 € / 8 kertaa
Perheuinti on tarkoitettu 3 kk - 6-vuotiaille lapsille sekä heidän sisaruksille ja vanhemmille. Perheuinnin tavoitteena on oppia uinnin alkeita hauskojen leikkien ja tehtävien myötä.Jokaisella kerralla on jokin teema, jota harjoitellaan. Uinneissa tutustutaan enemmän uimavälineisiin ja niiden käyttämiseen. Perheuintiin voi hyvin osallistua vaikkei olisi vauvauinneissa käynytkään. Perheuintikurssit tiistaisin, aloitus 27.6. klo 18.15 ja lauantaisin, aloitus 1.7. klo 9.15 ja 9.30. Kesto 30 min.
Alkeisuimakoulu 4-17 vuotiaille
Kesto 30 min
120 € / 8 kertaa
Alkeisuimakoulu 4-7 vuotiaille uimareille ilman vanhempien läsnäoloa. Uimakoulu on suunnattu uimataidottomille lapsille. Harjoitellaan totuttautumista veteen erilaisten leikkien avulla sekä harjoitellaan muun muassa sukeltamista, kellumista, liukumista, hyppyjä altaaseen ja uimavälineiden käyttöä. Opetus tapahtuu lasten altaassa. Alkeisuimakoulu alkaakeskiviikkoisin, aloitus 28.6. klo 10.00, kesto 30 min.