AVOIMET PAIKAT

TULE MEILLE KOKIKSI VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

Haemme Kylpylähotelli Rauhalahteen, vakituiseen työsuhteeseen, vähintään 3 vuoden työkokemusta omaavaa reipasta, oma-aloitteista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kokkia, joka nauttii ruuan laitosta, ja jolla on myös hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tehtäviin sisältyy hotelliravintolan lounas- ja päivällisruokien, a la carte-annosten sekä Jätkänkämpän tilausravintolan ruokien valmistaminen.
 
 
Eduksi katsotaan kokemus catering-toiminnasta ja anniskelupassi. Tehtävän suorittaminen vaatii suomenkielen taitoa, muu kielitaito samoin kuin selkeä ulosanti ja esiintymiskyky katsotaan eduksi. Tarjoamme täysin uudistetun keittiön myötä hyvät työtilat ja -laitteet, mukavat työkaverit sekä Kylpylähotelli Rauhalahden monipuoliset henkilökuntaedut. Palkkaus Maran Tes. Työ alkaa 16.07.2017, tai sopimuksen mukaan. Työaika kokoaikatyö, myös iltaisin ja viikonloppuisin
 
Lisätiedot: Keittiöpäällikkö Marko Savioja, Puh: 044 747 3280, marko.savioja@rauhalahti.fi
 
 
Vapaamuotoiset hakemukset ja cv 30.6.2017 klo 16 mennessä keittiöpäällikkö Marko Saviojalle sähköpostilla marko.savioja@rauhalahti.fi tai postitse Marko Savioja, Kylpylähotelli Rauhalahti, Katiskaniementie 8, 70700 Kuopio

 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------

TYÖ- JA HARJOITTELUPAIKKATIEDUSTELUT

Kylpylähotelli Rauhalahdessa kukin osastopäällikkö vastaa oman tiiminsä rekrytoinnista. Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@rauhalahti.fi

VASTAANOTTO:
Markkinointipäällikkö Liisa Koponen, p. 030 608 3474

RAVINTOLA:
Ravintolapäällikkö Juha Tirkkonen, p. 043 824 3090

KEITTIÖ:
 Keittiöpäällikkö Marko Savioja, p. 044 7473280

KYLPYLÄ JA VAPAA-AIKA:
Kylpyläpäällikkö Ari Järveläinen, p. 044 747 3171

SIIVOUS:
Hotelliemäntä Minna Meriläinen, p. 044 747 3390