RAUHALAHTI KUOPIOSSA

Kylpylähotelli Rauhalahti on vetovoimainen viihteen ja hyvän olon keskus Kuopiossa. Kallaveden rannalla, luonnonkauniin järvimaiseman syleilyssä sijaitseva kylpylä tarjoaa elämyksiä ja aktiviteetteja niin lomalle kuin kokoukseenkin.

Kylpylähotelli Rauhalahden liiketoiminta on yhtiöitetty ja virallinen nimi on Kuopion Kylpylä Oy, Y-tunnus: 249 5467-7.

Solaris-lomat ry omistaa Kuopion Kylpylä Oy:n koko osakekannan.

Kauppakaarre 1, 00700 Helsinki, www.solaris-lomat.fi.

Solaris-lomat ry:n jäsenjärjestöt ovat: Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK ry, Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL ry, Eläkeläiset ry, Lasten Tuki ry, Lounais-Suomen Loma ja Virkistys ry ja Nuorisolomat ry.

Solaris-lomat ry omistaa Rauhalahden lisäksi Kylpylähotelli Päiväkummun Karjalohjalla (91 huonetta) ja Kylpylähotelli Summassaaren Saarijärvellä (59 huonetta + 23 loma-asuntoa).
    Katso lisää: www.solariskylpylat.fi.

    Kylpylähotelli Rauhalahti lyhyesti:

    Kylpylähotelli Rauhalahden päärakennus on valmistunut vuonna 1981. Pääurakoitsija oli Rakennustoimisto A. Puolimatka Oy, suunnittelija Puolimatka yhtymä, Arkkitehti Pentti Savola. Sisustus: Sisustusarkkitehti Esa Vapaavuori. Kylpylähotellin huoneet on remontoitu viimeksi vuonna 2014. Kylpylä rakennettiin hotellin yhteyteen vuonna 1991 ja se laajennettiin nykyiseen kokoonsa vuonna 2001. Huoneistohotelli valmistui vuonna 2004. Hostellihuoneistot on uudistettu vuonna 2007. Uusi ravintolamaailma avattiin marraskuussa 2008. Hotellin auditorion remontti valmistui kesäkuussa 2013. Päähotellin kaikki huoneet on remontoitu talvella 2013-2014 ja mittava keittiöremontti tehtin kesällä 2014.