Vinkit virkistys-/tyhypäiväksi!

Suunnittelemme kanssasi mielekkään tyky-/tyhy-päivän toiveittesi mukaan. Ohjelma voi pitää sisällään esim. monipuolista liikuntaa, asiantuntijaluentoja, kuntotestausta, yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa, leikkimielistä kisailua ja herkullista ruokaa. Esimerkkejä:

Tyhy-/Virkistyspäivä 33 € / henkilö sisältää: ohjelman* 1 h + kylpylän käytön 2 h + lounaan/päivällisen noutopöydästä.

Tyhy-/Virkistyspäivä Jätkänkämpällä tiistaisin ja kesätorstaisin 37 € / henkilö sisältäen ohjelman* 1 h, Jätkänkämpän savusaunan + herkullisen kämppäaterian noutopöydästä.

* Min. 10 henkilöä. Hintaan sisältyy 1 h OHJELMA valinnan mukaan alla luetelluista vaihtoehdoista. Kts. Valitse ohjelma.

Valitse OHJELMA:

Kurlaus - mualiman jännin pelj
Ryhmäkoko
10-30
Savossa kehitetty, curlingista jalostettu pallopeli, jossa pelivälineenä on puupallot ja harjat. Toimii kaikkina vuodenaikoina, ja sopii niin huippu-urheilijoille kuin liikuntarajoitteisillekin. Myös sisällä.
Savolaiset olympialaiset
Ryhmäkoko
max 200
Aidon rehdit ja umpikierot kisat. Kesälajeina esim. naulaus, pöllin sahaus, heittolajit,lukutaitotesti, talvisin mm. avannon kairaus ja potkukelkkaviesti. Loppujen lopuksi ohjaaja aina voittaa.
Savolainen kevytsuunnistus
Ryhmäkoko
max 200
Suunnistus on heleppoo ja hauskaa, mutta tietäjät savolaiseen malliin kieroja. Rasteilla yhdistetään suunnistus ja tietovisailu.
Savolainen tietokisa / Musavisa
Ryhmäkoko
max 200
Haaskaa yhdessäoloa Club R -yökerhossa hyödyntäen huippulaitteita.
Rauhalahti selfie-ralli
Ryhmäkoko
max 200
Joukkuekisa, jossa kukin joukkue tarvitsee oman kännykkäkameran selfiekuvien ottamiseen. Kuvauspaikoista ja –aiheista joukkueet saavat enemmän tai vähemmän selkeän vinkkilistan. Paras joukkue palkitaan. Selfie-ralli sopii erityisen hyvin tutustumisharjoituksena, mutta toimii myös tuttujen kesken.
Hikeä pintaan himoliikkujille
Ryhmäkoko
max 70 / ulkona max 200
Tehokasta liikuntaa innostavien ohjaajien johdolla. Valittavana: Kahvakuula, Circuit training, Nopeus-/voimatreeni,vesihiit, juoksu, talvisin lumikenkäily.
Seinäkiipeily
Ryhmäkoko
max 10
Opetellaan huippusuositun seinäkiipeilyn perusasiat ja kiipeillään haasteeltaan vaihtelevia reittejä Rauhalahden liikuntasalin kiipeilyseinällä.
Katiskaniemen luontopolku
Ryhmäkoko
ei rajoitusta
Pääosin luonnonsuojelualueella sijaitseva polku alkaa hotellin takaa. Alueen erikoisuuksia ovat lehtipuuvaltaiset lehdot sekä komeat kalliomänniköt, kookkaat haavat ja rantojen eliöyhteisöt. Polun pituus n. 2 km.
Frisbeegolf
Ryhmäkoko
ei rajoitusta
Rauhalahden alueella on 10 harrastajatason väylää. Ohjattuun tuntiin sisältyvät välineet.
Mobo-suunnistus
Ryhmäkoko
ei rajoitusta
Nykyaikainen tapa tutustua ja kokeilla suunnistusta. Älypuhelin on suunnistajan monitoimilaite - kartta, kompassi ja leimauslaite samoissa kuorissa. Tästä huolimatta tarvitset myös suunnistuksen perustaitoja selvitäksesi MOBO-radoista.
Fysioterapeutin luento
Ryhmäkoko
max 300
Aiheena esim. stressi, ravinto, työhyvinvointi. Kysy myös psykoterapeutin luentoja - teemme tarjouksen.
Kunnon testaus
max 70
Kunnontestaus ja henkilökohtaiset palautteet jatkoon. Esim. Ukk-kävelytesti, lihaskuntotesti, Toimiva-testi jne.


Huom! Hinta erikseen varattuna 120 e/1-10 henkilöä, lisähenkilöt 6 e /henkilö. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin 1,5 -kertainen hinta. Isommat ryhmät – pyydä tarjous!

    VARAA: p. 030 608 30 tai myynti@rauhalahti.fi