Rauhalahden kartanon Kiska & Lelupuoti ja ihanat alpakat

Kylpylähotelli Rauhalahden naapurissa sijatisee Rauhalahden kartano, jossa kesäaikaan toimii Kiska & Leluputiikki. Se on avoinna tiistaista torstaihin klo 15-18. Poikkeavat aukioloajat löytyvät Kartanon facebook-sivuilta.

Kartanon leluputiikkista löytyy suomalaisen perheyrityksen Tactic Oy:n tuotevalikoima. Leluputiikista löytyy jokaiselle jotain, vauvasta vaariin. Tactic on tunnettu erityisesti lautapeleistä. Alias, Kimble, Choco, Piirrä ja arvaa ja Mölkky ovat maailmalla tunnettuja pelejä. Leluputiikista saa myös ekologia Green toys leluja! Lelut on valmistettu kierrätetyistä muovisista maitotölkeistä, jotka puhdistetaan, jauhetaan ja käsitellään jälleen leluihin käytettäväksi materiaaliksi.
Mukaan lisätään vain hiukan myrkytöntä mineraalipohjaista maalia. Lisäksi Green Toys -tuotteet on pakattu 100-prosenttiseen kierrätyspahviin ilman kiinnikkeitä tai turhia muovikappaleita. Valikoimasta löytyy myös TY:n suloiset pehmot, puulelut, Bruder-työkoneet ja palapelit, sekä paljon erilaisia puuha- ja värityskirjoja.

Kartanon piha-alueella on aitauksessa suloisia alpakoita, joita voi käydä ihastelemassa tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 15-18.